Siux Diablo Revolution Junior 3 2024
 • Siux Diablo Revolution Junior 3 2024
 • Siux Diablo Revolution Junior 3 2024

Siux Diablo Revolution Junior 3 2024

PVP: € 70,25
€ 57,81
-18% Siux
Siux Diablo Revolution JR 3 109471-P | Transformeer je spel met het Siux Diablo Revolution Junior 3 2024 padelracket, ontworpen voor jonge spelers die op zoek zijn naar evenwicht en vertrouwen om hun spel te verbeteren
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 2 juli-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Diablo Revolution Junior 3 padelracket

Ontdek de Siux Diablo Revolution Junior 3 2024 padelracket, een innovatie in de padelwereld speciaal ontworpen voor jonge spelers die hun padelreis beginnen. Met een ideaal evenwicht en gewicht is dit racket het perfecte gereedschap om de techniek vanaf de eerste stadia te leren en te perfectioneren.

De Siux Diablo Revolution Junior 3 valt op door zijn lichte ontwerp en geavanceerde technologie, die zowel offensief als defensief spel ondersteunt, zich aanpassend aan de verschillende stijlen en behoeften van jonge spelers. De structuur biedt een optimale balans tussen kracht en controle, wat helpt om vertrouwen op de baan te ontwikkelen.

Kenmerken Siux Diablo Revolution Junior 3 2024 padelracket

 • Hybride vorm met een laag balanspunt dat de hanteerbaarheid verbetert en het leren vergemakkelijkt.
 • Lichtgewicht tussen 310 en 340 gram voor meer behendigheid en minder vermoeidheid tijdens langdurig spelen.
 • EVA Soft rubber kern die een gecontroleerde en comfortabele baluitvoer garandeert.
 • Gemaakt van glasvezel en koolstof, combineert duurzaamheid met een zachte aanraking en verminderde vibraties.
 • Afgewerkt in zwart en rood met witte details, wat een visueel aantrekkelijke stijl toevoegt.
 • Onderdeel van de Siux 2024 collectie voor kinderen.

Voor wie is het bedoeld?

Specifiek ontworpen voor jonge beginnerspelers die hun padelvaardigheden beginnen te ontwikkelen en op zoek zijn naar een solide basis om hun spel te ontwikkelen. Perfect voor degenen die een racket nodig hebben dat hen begeleidt in hun groei en leren op de baan.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Siux Diablo voor kinderen vanwege zijn ontwerp dat gericht is op leren en ontwikkelen in padel. De lichtheid en technologie bieden de nodige ondersteuning om elke slag te verbeteren, waardoor elk spel een effectieve en plezierige leerervaring wordt.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux is een toonaangevend merk in het ontwerpen en vervaardigen van padelrackets, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds de oprichting is Siux een pionier in het aanbieden van producten die geschikt zijn voor alle speelniveaus, van beginners tot professionals.

Met een constante toewijding aan verbetering en een focus op klanttevredenheid blijft Siux een van de favoriete merken onder padelspelers die het beste in prestaties en ontwerp zoeken.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten