Siux Trilogy Control Pro 4 2024
  • Siux Trilogy Control Pro 4 2024
  • Siux Trilogy Control Pro 4 2024

Siux Trilogy Control Pro 4 2024

PVP: € 295,00
€ 294,95
-1% Siux
Siux Trilogy Control Pro 4 TRICONPRO4 | Domineer het veld met de Siux Trilogy Control Pro 4 2024. Uitzonderlijke controle, geavanceerde technologie en elegant design voor de meest verdedigende professionele speler
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Trilogy Control Pro 4 Padelracket

Ontdek de Siux Trilogy Control Pro 4 2024, een meesterwerk van padeltechniek, ontworpen voor professionele spelers die maximale controle en precisie eisen. De Siux Trilogy Control Pro 4, onderdeel van de Pro Series en de 2024-collectie, staat synoniem voor uitmuntendheid in het controle spel. Dankzij zijn ronde ontwerp en lage balans heb je absolute controle over de bal, waardoor je slagen met millimeterprecisie kunt uitvoeren.

Deze padel racket valt niet alleen op door zijn controlevermogen, maar ook door zijn robuuste en lichte constructie, dankzij de Carbono 24K 45º Turquoise oppervlakken en een buisvormig frame van 3K+ Aramide. Het medium gevoel van de EVA rubberen kern en de glanzende 3D-reliëfafwerking bieden een uitzonderlijke respons bij elke slag, terwijl de Dual Pro Grip handgreep en de Shockout-antivibratiedempers een comfortabel en veilig spel garanderen.

Kenmerken van de Siux Trilogy Control Pro 4 2024 padel racket

  • Ronde vorm voor uitzonderlijke controle bij elke slag, waardoor de bal met absolute precisie wordt geplaatst.
  • Constructie met Carbono 24K 45º Turquoise en een buisvormig frame van 3K+ Aramide voor duurzaamheid en lichtheid.
  • Medium gevoel EVA rubber voor een uitzonderlijke respons.
  • Afwerking in glanzend 3D-reliëf die de slagen met effect aanzienlijk verbetert.
  • Dual Pro Grip handgreep en Shockout-dempers voor comfort en trillingsreductie.
  • Behoort tot de Siux 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het?

De Siux Trilogy Control Pro 4 is ideaal voor professionele spelers die controle boven kracht waarderen en op zoek zijn naar een racket waarmee ze een technisch en precies spel kunnen spelen. De perfecte balans tussen controle en kracht maakt het ideaal voor degenen die elke slag willen beïnvloeden.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult verliefd worden op de Siux Trilogy Control Pro 4 vanwege zijn ongeëvenaarde mix van controle, precisie en geavanceerde technologie. Het ontwerp en de constructie stellen je in staat om je spel naar professionele niveaus te tillen, waarbij je de baan met stijl en efficiëntie domineert.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting staat Siux aan de top van het ontwerpen van rackets, en biedt het producten die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende spelers.

Hun toewijding aan excellentie heeft van Siux een van de favoriete merken gemaakt van zowel professionals als amateurs. Zo is bijvoorbeeld Sanyo Gutiérrez een van de vertegenwoordigers van het merk op alle banen.

Features Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten