Softee Summit 3.0 Orange Power 2024
  • Softee Summit 3.0 Orange Power 2024
  • Softee Summit 3.0 Orange Power 2024

Softee Summit 3.0 Orange Power 2024

PVP: € 240,00
€ 180,95
-25% Softee
Softee Summit 3.0 Orange Power 0011803 | Ontdek het padel racket Softee Summit 3.0 2024, perfect voor professioneel spel met een ideale balans van kracht en controle. Wacht niet langer en domineer de baan!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 15 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Summit 3.0 Orange Power padelracket

Ontdek de nieuwe Softee Summit 3.0 Orange Power 2024, een padel racket speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele spelers. Met geavanceerde engineering en materialen van topkwaliteit garandeert dit racket uitzonderlijke prestaties op de baan, waardoor je het spel met precisie en kracht kunt domineren.

De Softee Summit 3.0 Orange Power 2024 heeft een hybride ontwerp met een afwerking van 3K koolstof en een 3D-reliëf dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de effecten bij het raken van de bal verbetert, en biedt een uniek gevoel in elk spel. Dit is de perfecte keuze voor degenen die willen uitblinken in competities en toernooien van hoog niveau.

Kenmerken van de Softee Summit 3.0 Orange Power 2024 padel racket

  • Gota-vorm: Optimaliseert de sweet spot van het racket, maximaliseert de precisie in de spelcontrole en biedt een uitstekende respons.
  • EVA-kern: Biedt superieure demping, wat de vibratie bij impact vermindert en het comfort verhoogt.
  • Slagoppervlak van 3K koolstof, biedt duurzaamheid en een consistente interactie met de bal.
  • Middelmatig evenwicht dat een uitstekende combinatie van controle en kracht biedt.
  • Glanzende 3D-afwerking die zowel de esthetiek als de functionaliteit van het racket verbetert, waardoor het effect op de bal toeneemt.
  • Onderdeel van de Softee 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Het Softee Summit 3.0 Orange Power 2024 padel racket is bestemd voor professionele spelers van beide geslachten die op zoek zijn naar hoogwaardige uitrusting voor serieuze competities en toernooien, en biedt een perfecte balans tussen controle en kracht.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult verliefd worden op de Softee Summit 3.0 Orange Power 2024 vanwege zijn balans tussen kracht en controle, de constructie met 3K koolstof en zijn EVA-kern. De glanzende 3D-afwerking trekt niet alleen de aandacht, maar verbetert ook de precisie en het effect van je slagen.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee is een erkend merk in de wereld van padel vanwege zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting is het voorop gelopen in het ontwerpen van rackets die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers, door geavanceerde technologie te combineren met materialen van hoge kwaliteit om de prestaties op de baan te verbeteren.

Met jarenlange ervaring op de markt blijft Softee evolueren en zijn producten aanpassen om de beste oplossingen te bieden aan atleten van alle niveaus, en zich te vestigen als een referentie in de sport wereldwijd.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten