Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Raptor Junior 2021
  • Star Vie Raptor Junior 2021
  • Star Vie Raptor Junior 2021

Star Vie Raptor Junior 2021

PVP: € 68,90
€ 61,90
-11% Star Vie
padel racket Star Vie Raptor Junior 2021 | Fantastisch Star Vie padel racket voor jongens, het heeft de beste materialen en technologieën op de markt, evenals een esthetiek vergelijkbaar met het Frank Stupa padel racket.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor jongen Star Vie Raptor Junior rood

Laat de kleintjes veel plezier beleven met het nieuwe Raptor Pro Junior padel racket, opgenomen in de nieuwste collectie van Star Vie 2021. Het is een replica van het racket van Frank Stupa, de sterspeler van het merk, dus het heeft een vergelijkbare esthetiek en de handtekening van de speler.

Hij heeft het dunste handvat, is minder gewicht en biedt een perfecte balans tussen kracht en controle door zijn ronde formaat en medium balans. Glasvezel en zacht EVA-rubber zijn gebruikt voor geweldige sensaties en als nieuwigheid dit seizoen bevat het ruwheid in de vliegtuigen.

Star Vie Raptor voor jongen rood, kenmerken

  • Dunnere manchet en lichter gewicht van de 2021 Star Vie Raptor Junior.
  • padel racket uitgebalanceerd door zijn ronde formaat en inhoudsbalans.
  • Aanpassing van de Frank Stupa schep voor de allerkleinsten.
  • Geweldige speelbaarheid dankzij de glasvezelconstructie.
  • Ruwe oppervlakteafwerking om effecten te versterken.
  • Uitzonderlijk gevoel dankzij het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Inbegrepen in de Star Vie 2021-serie padel rackets voor jongens.

Voor wie is het? Ontworpen voor kinderen die regelmatig spelen of van plan zijn dit te gaan doen, omdat het een zeer goed uitgebalanceerd padel racket is, dat de kracht en controle biedt die ze nodig hebben om elke dag te verbeteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het kinderen de beste sensaties van lichtheid, comfort en controle biedt. Bovendien is het esthetisch een replica van de nieuwe Raptor Pro 2021, het racket van Frank Stupa, want dankzij de combinatie van zwart, rood en wit zijn ze bijna identiek!

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour, zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de zussen Alayeto.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2021
Onze beste producten