• Star Vie Metheora Warrior 2022
  • Star Vie Metheora Warrior 2022

Star Vie Metheora Krijger 2022

PVP: € 314,01
€ 280,91
-11% Star Vie
Onverslaanbare sensaties op het veld met het nieuwe padel racket van Mati Díaz, een geavanceerd Star Vie-model dat wordt gekenmerkt door zijn gevoel en brede sweet spot
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Metheora Krijger 2022

Geniet van de beste prestaties op het veld met de meest geavanceerde serie padel rackets van Star Vie Padel 2022. Koop het nieuwe blauwe Metheora Warrior-padel racket, het winnende zwaard van Mati Díaz bij de WPT. Het behoudt zijn klassieke ronde formaat met ingehouden balans, dus het biedt geweldige speelbaarheid.

Het heeft ook een nieuw hartontwerp dat de gewichtsverdeling verbetert, waardoor het beter beheersbaar wordt. Carbon is gebruikt voor de constructie, samen met 3k kleuren stof op het oppervlak. Het heeft ook ruwheid op de gezichten en zacht eva-rubber aan de binnenkant om het gevoel bij het slaan niet te verliezen.

Star Vie Mettheora Warrior in blauw, kenmerken

  • Ronde vorm en gecentreerde balans om de sweet spot van de Star Vie Metheora Warrior 2022 uit te breiden.
  • 100% koolstofstructuur om de sterkte en duurzaamheid te verbeteren.
  • Full Plane Effect-technologie, reliëf op de gezichten dat de effecten verbetert.
  • Het bevat 3k koolstofweefsel in blauw om een innovatief ontwerp te bereiken.
  • Grotere sensaties in de slag dankzij het eva zachte rubber van de kern.
  • Het is het nieuwe padel racket van Mati Díaz, in blauwe tinten en de handtekening van de speler.
  • Star Balance-hartontwerp dat perfecte balans en controle biedt.
  • Verkrijgbaar in de meest geavanceerde serie Star Vie 2022 rackets.

Voor wie is het? Perfect voor professionele of high-level spelers die meestal drive spelen en op zoek zijn naar een racket met een brede sweetspot om de bal met precisie te plaatsen en die ook niet teleurstelt qua power.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het rubber dat aan de binnenkant wordt gebruikt, biedt het een zeer goede absorptie van trillingen en voelt het zacht aan. Bovendien keert het Mati Díaz-racket terug met een spectaculair ontwerp in zichtbaar carbon, blauwe tinten en witte details.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Daarnaast heeft hij de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten