Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Comet 2023
  • Star Vie Comet 2023
  • Star Vie Comet 2023
  • Star Vie Comet 2023

Star Vie Comet 2023

PVP: € 185,00
€ 166,50
-11% Star Vie
padel racket Star Vie Comet | Krijg meer controle in je spel met dit Star Vie-racket, gemaakt van 24k carbon en zacht eva-rubber voor meer flexibiliteit en balvermogen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Comet Zwart padel racket

Word een expert met het Comet padelracket in zwart, een model uit het ontdek-assortiment van de nieuwe Star Fri-collectie 2022. Het wordt gekenmerkt door zijn controle omdat het een rond formaat heeft met een balans dicht bij de hand, dus het biedt geweldige handling en bespeelbaarheid.

Het bedrijf heeft resistente materialen gebruikt voor een goede duurzaamheid, dus de structuur is 100% koolstof. Het heeft ook zacht eva-rubber in de kern, op deze manier verlies je geen gevoel bij het slaan en merk je nauwelijks de trillingen van de bal.

Star Vie Comet in zwart, kenmerken

  • Rond vormontwerp en bevatte balans van de Star Vie Comet.
  • De samenstelling is 24k koolstof, waardoor het een grote weerstand heeft.
  • Stabiele structuur en meer comfort in het spel.
  • Geweldige baluitlaat met zacht V28 eva-rubber, waardoor trillingen worden geëlimineerd.
  • padelcontrole en snelle aanpassing.
  • Het zal je helpen de bal nauwkeurig in het veld van de tegenstander te plaatsen.
  • Inbegrepen in het tussenassortiment Star Vie 2022-padelrackets.

Voor wie is het? We raden het aan voor spelers die regelmatig spelen en die de voorkeur geven aan controle over kracht, aangezien de Comet een brede sweetspot heeft en een zachtere aanraking om te voorkomen dat je makkelijke ballen mist.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste materialen en design van het merk samenbrengt voor een betaalbare prijs, aangezien de Comet niet de pan uit rijzen in prijs. U zult ook dol zijn op het nieuwe ontwerp in zwart, met rode en witte details die het een zeer verfijnde uitstraling geven.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van hun nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour, zoals Mati Díaz.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten