Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Metheora Dual 2023
  • Star Vie Metheora Dual 2023
  • Star Vie Metheora Dual 2023
  • Star Vie Metheora Dual 2023

Star Vie Metheora Dual 2023

PVP: € 380,00
€ 339,90
-11% Star Vie
Star Vie Metheora Dual padel racket | Een van de nieuwigheden in de Starvie-catalogus, een krachtig padel racket dat terugkeert met een 3k-stofconstructie en een Dual Density-kern die de aanraking verbetert
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Metheora Dual 2023 padel racket

Strijd op je beste niveau met de nieuwe collectie padelproducten van Star Fri 2023, je vindt modellen met fantastische prestaties. Ontdek het Metheora Dual padelracket in zwart en zilver, een van de nieuwigheden omdat het een klassiek model van het merk is dat terugkeert met een nieuwe Dual Density-kern, dat wil zeggen in verschillende dichtheden om je het comfort en de kracht te geven die je nodig hebt.

Het behoudt zijn karakteristieke ronde vorm met een gecentreerde balans, omdat het een vrij veelzijdig racket is. Voor de structuur zijn carbonkleuren in 3k gebruikt, waardoor deze meer weerstand heeft. Het heeft ook ruwheid op de vlakken en een stervormig hartontwerp voor een betere gewichtsverdeling.

Star Vie Metheora Dual zwart en zilver kenmerken

  • De Star Vie Metheora Dual 2023 heeft een medium balans en een rondere vorm.
  • Gemaakt met 3k carbon stof en in zwart, wat ook de esthetiek verbetert.
  • Geef je slagen meer spin dankzij de Full Plane Effect-technologie.
  • Hart van het sterbalanstype dat de beste balans biedt tussen controle en kracht.
  • Uitzonderlijke aanraking met het nieuwe rubber met dubbele dichtheid, met de dichtste buitenlaag en de zachtere buitenlaag.
  • De combinatie van materialen verbetert de duurzaamheid en zorgt voor meer stijfheid.
  • Zeer goed gecompenseerd racket voor ervaren spelers.
  • Een van de geavanceerde modellen mesjes voor heren Star Fri 2023.

Voor wie is het? Ideaal voor professionele of ervaren atleten die elke game-actie willen domineren, omdat het een zeer uitgebalanceerd racket is om zonder enige moeite het punt aan te vallen en te verdedigen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de nieuwe kern met verschillende dichtheden biedt het een beter gevoel van comfort bij langzame slagen en zorgt het voor extra explosiviteit bij snelle ballen. Het presenteert ook een zeer elegant ontwerp met de combinatie van zwarte koolstof en een zilveren centraal logo.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie Sport. Het merk heeft een lange geschiedenis in de sector, omdat de producten van de hoogste kwaliteit zijn om atleten altijd de beste prestaties te bieden. Spelers als Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto concurreren met hun producten.

Geniet in onze online winkel van de nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten