Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Basalto Osiris Pro 2.0
  • Star Vie Basalto Osiris Pro 2.0
  • Star Vie Basalto Osiris Pro 2.0
  • Star Vie Basalto Osiris Pro 2.0

Star Vie Basalto Osiris Pro 2.0

PVP: € 290,00
€ 259,95
-11% Star Vie
Star Vie Basalto Osiris Pro 2.0 padel racket | Uitstekende prestaties in aanval en verdediging met dit veelzijdige Starvie-racket, een model samengesteld uit basalt en koolstof om de prestaties te verbeteren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Basalto Osiris Pro 2023 padel racket

We analyseren de nieuwigheden die dit Star Fri 2023-seizoen met zich meebrengt, zodat u het model kunt kiezen dat bij uw stijl past. Een nieuwe editie van het rode Basalt Osiris Pro 2.0 padel racket keert terug, een model van de premium serie gemaakt met een combinatie van basalt en 3k carbon die het een grote kracht geeft.

Op de baan is hij zeer uitgebalanceerd omdat hij een extra grote mal heeft met een medium balans, dus hij biedt evenveel controle als kracht. De vlakken hebben ruwheid zodat je met de effecten kunt spelen en dankzij het hartontwerp is de stabiliteit verbeterd. Bovendien is de kern gemaakt van medium eva-rubber om meer punch te bereiken.

Star Fri Basalt Osiris Pro 2.0 rood, kenmerken

  • Uitstekende veelzijdigheid van de Star Vie Basalto Osiris Pro 2.0 door zijn ronde formaat en medium balans.
  • Samenstelling in basalt en koolstof die de weerstand verbetert.
  • Full Plane Effect-technologie om de spin te verhogen.
  • Droger gevoel dankzij het V50-rubber met gemiddelde dichtheid dat in de kern wordt gebruikt.
  • Veelzijdig racket voor gevorderde spelers.
  • Star Balance-systeem geïntegreerd in het hart om een perfecte balans te genereren.
  • Stevige structuur om een stabiele slag te bereiken.
  • Hoog wedstrijdassortiment Star Fri 2023-mesjes.

Voor wie is het? Geschikt voor professionele spelers of degenen die intensief strijden en die bij elke actie de beste prestaties zoeken, omdat het een veelzijdig racket is waarmee je de kracht en controle hebt die je nodig hebt.

Waarom zal je het leuk vinden? Want door de combinatie van basalt en carbon ontstaat een solide en sterke structuur, waardoor de levensduur van het racket wordt verlengd. Bovendien keert het dit seizoen terug met een nieuw ontwerp dat marineblauw combineert met het rode logo en manchet en de rest van de witte details.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie Sport. Het merk heeft een lange geschiedenis in de sector, omdat de producten van de hoogste kwaliteit zijn om atleten altijd de beste prestaties te bieden. Spelers als Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto concurreren met hun producten.

Geniet in onze online winkel van de nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten