Star Vie Dronos Galaxy Speed 2.0
 • Star Vie Dronos Galaxy Speed 2.0
 • Star Vie Dronos Galaxy Speed 2.0

Star Vie Dronos Galaxy Speed 2.0

PVP: € 223,14
€ 73,70
-67% Star Vie
Star Vie Dronos Galaxy Speed 2.0 padel racket | Uitstekende veelzijdigheid op het veld met deze hoogwaardige Star Vie-schep, een kwaliteitsmodel dat ook zacht rubber bevat voor meer sensaties
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 25 juni-, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Drones Galaxy Speed 2.0 2023 padel racket

Beheer de tijden van elke wedstrijd met het nieuwe Dronos Galaxy Speed 2.0 padel racket in blauw en oranje, een model dat je in 2023 zult vinden in de universum-serie van Star Vie. Het valt op door zijn controle omdat het een Druppelvormig formaat heeft en biedt ook een zeer goede kracht vanwege zijn meer gerichte balans, omdat het een zeer veelzijdig racket is.

Voor de constructie zijn koolstof en aluminium gebruikt in de buis en 3k-stof voor het oppervlak, wat een grote weerstand biedt. Het heeft ook ruwheid in de vlakken en een stuk in het hart dat het beter beheersbaar maakt. Tot slot zult u genieten van veel comfort dankzij het gebruik van ultrasnel zacht rubber.

Star Vie Dronos Galaxy Speed 2.0 blauw en oranje, kenmerken

 • De Star Vie Dronos Galaxy Speed 2.0 is door zijn oversized vorm en medium balans een uitgebalanceerd racket.
 • Hoogwaardige materialen zoals carbon en aluminium in de buis.
 • Systeem in de hartsterbalans dat de balans optimaliseert.
 • Reliëfoppervlak en 3k-stof die het meer weerstand geven.
 • Ultrazacht eva-rubber voor een groter gevoel bij het slaan.
 • Hoogwaardig racket voor meer veelzijdige spelers.
 • Structurele versterkingen die het een grote sterkte geven.
 • Nieuw in de racketcatalogus van Star Vie Padel 2023.

Voor wie is het? Perfect voor spelers van hoog niveau die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket met een geweldige balopbrengst, omdat het gebruikte ultrasnelle zachte rubber ons veel zachtheid geeft en helpt om ongemakkelijke trillingen bij het slaan te elimineren.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het nieuwe ontwerp sta je in het middelpunt van de belangstelling. Dit seizoen keert hij terug in blauw met de manchet en het kenmerkende logo van het merk in oranje.Je zult schitteren op de baan!

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie Sport. Het merk heeft een lange geschiedenis in de sector, omdat de producten van de hoogste kwaliteit zijn om atleten altijd de beste prestaties te bieden. Spelers als Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto concurreren met hun producten.

Geniet in onze online winkel van de nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten