Star Vie Aquila Space Pro 2.0
  • Star Vie Aquila Space Pro 2.0
  • Star Vie Aquila Space Pro 2.0

Star Vie Aquila Space Pro 2.0

PVP: € 220,00
€ 99,95
-55% Star Vie
Star Vie Aquila Space Pro 2.0 padel racket | Geniet van geweldige controle en kracht met dit Star Vie padelracket, een halfhard model dat ons zal helpen onze beste volleys en schoten op het net te krijgen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Aquila Space Pro 2.0 2023 padel racket

Presteer op je beste niveau in elk van je comcapities met het nieuwe Aquila Space Pro 2.0 padelracket in blauw en groen, een model dat beschikbaar is in de Gama Star-serie van Star Fri 2023. Het valt op door zijn constructie omdat carbon zowel Zowel in het frame als in de gezichten, naast Eva-rubber met gemiddelde dichtheid.

Dus hoewel het een multifunctioneel racket is, biedt het extra kracht om ons meest agressieve spel eruit te halen. Het vertoont ook een lichte ruwheid op de vlakken, waarmee je meer spin aan de bal kunt geven en dankzij het nieuwe ontwerp van het hart is het een zeer handelbaar racket, dat je zal helpen om elk deel van het veld te domineren .

Star Vie Aquila Space Pro 2.0 blauw en groen, kenmerken

  • De Star Vie Aquila Space Pro 2.0 is een veelzijdige schep met extra power door de gebruikte materialen.
  • 100% carbon constructie die het een droger gevoel geeft.
  • Geïntegreerd systeem in het hart dat de balans optimaliseert.
  • Inclusief lichte ruwheid op de vlakken om de effecten te verbeteren.
  • Eva-rubber met gemiddelde dichtheid dat het meer punch geeft.
  • Structurele versterkingen die het risico op breuk verminderen.
  • Nieuw in de Star Fri 2023 padelracketcatalogus.

Voor wie is het? Perfect voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket met een semi-harde touch, want dankzij de koolstofconstructie en medium rubber wordt extra kracht bereikt om de bal gemakkelijk uit de baan te kunnen krijgen .

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de semi-harde touch krijg je meer punch in je schoten en volleys zonder de baloutput ervoor te verliezen. Het presenteert ook een zeer modern en origineel ontwerp met zijn combinatie van zwart, rood en blauw.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie Sport. Het merk heeft een lange geschiedenis in de sector, omdat de producten van de hoogste kwaliteit zijn om atleten altijd de beste prestaties te bieden. Spelers als Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto concurreren met hun producten.

Geniet in onze online winkel van de nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past en altijd voor de beste prijs.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten