Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Urban marineblauwe cap
  • Star Vie Urban marineblauwe cap
  • Star Vie Urban marineblauwe cap

Star Vie Urban marineblauwe cap

PVP: € 16,00
€ 13,95
-13% Star Vie
Marineblauwe Star Vie Urban padelcap | Laat de zon je gezicht niet storen terwijl je speelt met de nieuwe Urban cap van Star Vie, die is ontworpen met een brede klep om te voorkomen dat de zon

Donkerblauwe Star Vie Urban padelcap

Dat het je aan niets ontbreekt in je uitrusting met de nieuwe collectie accessoires van het merk Star Vie die je al kunt kopen in onze online padelwinkel. Ontdek de nieuwe Urban-cap die perfect is om op warme dagen te spelen, omdat hij je beschermt tegen de zon.

Voor het ontwerp vinden we een verstelbare handgreep aan de achterkant waarmee je de dop naar wens kunt aanpassen, zodat hij tijdens het spel op zijn plaats blijft. Bovendien is het padel racket erg breed, zodat je tijdens het spelen geen last hebt van de zon.

Urban cap in marineblauw, kenmerken

  • De Star Vie is ontworpen met een verstelbare riem.
  • Het padel racket is breed om te voorkomen dat de zon de ogen stoort.
  • Helpt voorkomen dat zweet in de ogen komt.
  • Het is ontworpen met zeer slijtvaste stoffen.
  • Marineblauw design met gele details.
  • Nieuwe accessoires om padel te spelen Star Fri 2023.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor al die mensen die buiten sporten en een cap nodig hebben die hen beschermt tegen de zon en tegelijkertijd voorkomt dat ze je ogen irriteren of je gezicht verbranden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een accessoire is dat het meest comfortabel is, perfect om mee te nemen naar alle feesten omdat het een accessoire is dat het meest comfortabel is. Hij is ook uitgevoerd in marineblauw met details in geel, ongetwijfeld een zeer opvallende combinatie.

Lees meer over het merk STAR VIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van hun nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de Alayeto-zussen.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten