Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Pro Astrum cap
  • Star Vie Pro Astrum cap
  • Star Vie Pro Astrum cap

Star Vie Pro Astrum cap

PVP: € 17,00
€ 14,95
-13% Star Vie
Cap de padel Star Vie Pro Astrum | Laat je door niets tegenhouden terwijl je speelt met de nieuwe Astrum-cap van Star Vie, ontworpen met zeer resistente stoffen om slijtage te voorkomen

Padel Cap Star Vie Pro Astrum

Geef het beste van jezelf op het circuit met de nieuwe collectie capten van het merk Star Vie waar je al een grote verscheidenheid aan modellen hebt om uit te kiezen. Ontdek het Astrum-model dat is ontworpen in wit met zwarte details, perfect om te combineren met al je uitrusting.

Bij de fabricage zijn ademende stoffen gebruikt die helpen voorkomen dat overmatig zweet zich ophoopt in het Headgebied. Het is ook zeer resistent, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat het na een tijdje aan kwaliteit verliest door gebruik of wassen.

Star Vie Astrum cap in wit, kenmerken

  • De Star Vie Astrum is ontworpen in wit met zwarte details.
  • Breed padel racket om te voorkomen dat de zon de ogen stoort.
  • Het absorbeert het zweet van het voorHead om te voorkomen dat het tijdens het spelen in de ogen komt.
  • Tape op de achterkant waarmee je hem naar wens kunt verstellen.
  • Vervaardigd met hoogwaardige materialen om slijtage te voorkomen.
  • Nieuwe accessoires om padel te spelen Star Fri 2023.

Voor wie is het? Het is perfect voor al die mensen die hun huid en ogen willen beschermen tegen de zonnestralen tijdens het padel of bij een andere buitensport, omdat het dankzij het brede padel racket voorkomt dat je er last van hebt tijdens het spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een accessoire van hoge kwaliteit is dat je, als je het eenmaal om hebt, het meest comfortabel zult vinden, zodat je comfortabel kunt spelen. Het is ook ontworpen in wit met details in zwart en goud in combinatie met de Astrum Eris-schep van de firma Star Vie.

Lees meer over het merk STAR VIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van hun nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de Alayeto-zussen.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten