Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Pro Metheora cap
  • Star Vie Pro Metheora cap
  • Star Vie Pro Metheora cap

Star Vie Pro Metheora cap

PVP: € 17,00
€ 14,95
-13% Star Vie
Star Vie Pro Metheora padelcap | Bescherm jezelf tijdens het spelen tegen zonnestraling met de nieuwe Metheora-cap van Star Vie, ontworpen met een zeer brede klep om het gezicht te beschermen

cap voor padel Star Vie Pro Metheora

Geef je beste prestatie op het circuit met de nieuwe collectie accessoires van het merk Star Vie die nu verkrijgbaar is in onze online winkel, zodat je degene kunt kiezen die je het leukst vindt. Een daarvan is de Metheora-cap, ideaal voor mensen die buiten sporten.

Wat het ontwerp betreft, vinden we een zeer breed padel racket dat u helpt voorkomen dat de zon uw ogen stoort en brandwonden op het gezicht veroorzaakt. Ook aan de achterkant zit een riempje waarmee je de cap naar wens kunt verstellen zodat hij goed op zijn plek blijft zitten.

Star Vie Metheora cap, kenmerken

  • De Star Vie Metheora is ademend om zweetophoping te helpen voorkomen.
  • Het is zeer resistent om te voorkomen dat het door gebruik aan kwaliteit verliest.
  • Helpt voorkomen dat zweet in de ogen komt.
  • Breed padel racket om te voorkomen dat de zon de ogen stoort.
  • Wit design met details in blauw en geel.
  • Nieuwe accessoires om padel te spelen Star Fri 2021.

Voor wie is het? Het is perfect voor al die mensen die een accessoire willen dat comfortabel is en ook beschermt tegen de zon terwijl je speelt. Bovendien is het dankzij de gebruikte materialen zeer resistent, zodat je er lang mee kunt spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het dankzij de stoffen zeer ademend is, zodat je comfortabel kunt spelen zonder ophoping van zweet. Je zult het ook leuk vinden vanwege het witte ontwerp met details in blauw en geel, zonder twijfel een eenvoudige maar opvallende combinatie.

Lees meer over het merk STAR VIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van hun nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de Alayeto-zussen.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten