Star Vie Eclipta 2024
  • Star Vie Eclipta 2024
  • Star Vie Eclipta 2024

Star Vie Eclipta 2024

PVP: € 170,50
€ 152,96
-11% Star Vie
Star Vie Eclipta PSTECLIPTA | Ontdek de Eclipta van Star Vie, het padel racket van 2024 ontworpen voor beginnende spelers op zoek naar precisie en comfort. Ervaar superieur spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Eclipta padel racket

Ben je klaar om je padelspel naar een hoger niveau te tillen? Het Eclipta padel racket van Star Vie geeft je de sensaties en controle die je nodig hebt om uit te blinken op het veld. Speciaal ontworpen voor spelers die hun eerste stappen in de sport zetten, heeft dit racket snel een reputatie opgebouwd voor het leveren van ongeëvenaarde precisie en comfort bij elke slag.

Met de Eclipta kies je niet alleen voor een racket, maar ook voor een traditie van kwaliteit en uitmuntendheid die alleen Star Vie kan bieden. Dit racket is de perfecte combinatie van geavanceerde technologie en esthetisch ontwerp, en garandeert dat je niet alleen goed speelt, maar er ook goed uitziet op het veld.

Eigenschappen Eclipta padel racket

  • Ultra Speed Soft rubber met ultra-zachte dichtheid zorgt voor uitzonderlijke comfort en wendbaarheid op het veld.
  • Ronde vorm met het optimale punt precies in het midden van het blad voor ongeëvenaarde precisie.
  • Mixed tubulair gemaakt van koolstofvezel en glasvezel, geeft het racket een ongelooflijke elasticiteit.
  • Reinforcement Torsion System, geplaatst in het hart van het racket, vermindert trillingen naar de grip drastisch.
  • Xtreme Spot technologie, die de sweet spot van het racket vergroot voor een nauwkeurigere slag.
  • Maakt deel uit van de Star Vie 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is speciaal ontworpen voor padelspelers die net beginnen met de sport. Als je op zoek bent naar een tool gemaakt van de meest premium materialen en met kenmerken die speciaal voor jou zijn ontworpen, is de Eclipta jouw ideale keuze.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Eclipta is niet zomaar een racket, het is een statement. Star Vie introduceert in 2024 dit model dat een ware revolutie is voor beginnende spelers. Hiermee kun je elk hoekje van het veld domineren en met vastberaden stappen naar een hoger niveau in je spel gaan.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een merk dat al jaren synoniem staat voor kwaliteit en uitmuntendheid in de padelwereld. Vanaf hun bescheiden begin is het merk geëvolueerd om rackets aan te bieden die voorop lopen op het gebied van technologie en ontwerp.

De toewijding en passie waarmee ze bij Star Vie werken, wordt weerspiegeld in elk product dat ze op de markt brengen. Dit merk is de keuze van talloze professionals en padelliefhebbers, die vertrouwen op Star Vie om hen de beste tools in elk spel te bieden.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Comfort Gewicht: 360-370 gr. Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten