Vairo Helix 6.1
  • Vairo Helix 6.1

Vairo Helix 6.1

PVP: € 175,00
€ 104,95
-41% Vairo
padel racket Vairo Helix 6.1 | Haal je beste spel naar boven met dit veelzijdige Vairo padel racket, een model dat zich snel aanpast dankzij de combinatie van carbon, glasvezel en eva-rubber in de kern
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vairo Helix 6.1 Azul

Kies je beste bondgenoot op de baan met de nieuwe collectie producten van Vairo Padel 2022. Geniet van zowel aanvallen als verdedigen met het nieuwe Helix 6.1 padel racket in blauwe en oranje details, een van de meest uitgebalanceerde omdat het een oversized formaat met balansmedium presenteert, dus het is zeer goed uitgebalanceerd in kracht en controle.

Voor de constructie is koolstof gebruikt in het frame, waardoor de omtrek is versterkt voor meer stijfheid en er is een beschermer in het bovenste gedeelte opgenomen. Voor de gezichten is glasvezel gebruikt, een flexibeler materiaal dat de aanpassing ervan verbetert. Als afsluiter geniet je van een goede start en comfort dankzij het eva-rubber aan de binnenkant.

Vairo Helix 6.1 blauw en oranje kenmerken

  • De Vairo Helix 6.1 heeft een Druppelvorm met gecentreerde balans, die kracht en controle in gelijke mate biedt.
  • De buis is vervaardigd met koolstof, waardoor een grotere weerstand wordt bereikt.
  • Voorkom krassen en stoten met de in het frame geïntegreerde beschermer.
  • Het bevat een eva-rubberen kern voor een zachtere aanraking.
  • Veelzijdig racket voor spelers van gemiddeld niveau.
  • Versterkingen in het hartgebied voor een stabiele slag.
  • Nieuwe collectie Vairo Padel 2021 padelrackets.

Voor wie is het? Het is bedoeld voor spelers met een veelzijdige speelstijl, die vanuit elk deel van het veld hun beste schoten willen maken, aangezien de Helix zeer uitgebalanceerd is en dankzij zijn constructie gemakkelijk te spelen is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste materialen en het beste design van het merk samenbrengt voor een onverslaanbare prijs. Het heeft een spectaculaire afwerking met zijn combinatie van blauwe, grijze details en oranje hartgebied.

Lees meer over het merk VAIRO

Momenteel is Padel Vairo een van de toonaangevende merken in de racketsector. Het produceert al vele jaren complete collecties producten die zijn aangepast aan elk type speler en speelstijl.

Om dit te doen, streeft het naar innovatie als het gaat om de productie van zijn volledige assortiment padelrackets, kleding of accessoires. Ontdek de volledige catalogus van padel, je zult zeker de beste bondgenoot vinden om het meeste uit je spel te halen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten