Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Vibora Mamba Amarillo 2020
  • Paletero Vibora Mamba Amarillo 2020
  • Paletero Vibora Mamba Amarillo 2020

Padel Tassen Vibora Mamba Amarillo 2020

PVP: € 74,95
€ 52,45
-31% Vibora
Draag alles wat je nodig hebt in deze Vibora Padel Tassen, een grote padeltas, met een ergonomisch ontwerp en een thermovak voor padel racketen

Padel Tassen Vibora Mamba Amarillo 2020

De nieuwe collectie Vibora tassen hebben we al binnen. Koop de Mamba padeltas in geel en zwart 2020, een tas met grote capaciteit en grote compartimenten die je ruimteproblemen zal oplossen. Bovendien zorgen de hoogwaardige materialen voor een goede weerstand.

Je kleding of handdoek stop je in het Headvak en je schoenen berg je op in een apart vak. Het heeft ook 2 racketas met een capaciteit voor meerdere rackets, waarvan één bekleed is met thermisch materiaal om de meest extreme temperaturen aan te kunnen.

Gele Mamba padeltas, kenmerken

  • De Vibora Mamba Amarillo 2020 heeft grote afmetingen.
  • Twee zijvakken voor rackets, waarvan één met thermotechniek.
  • Headvak met ritssluiting.
  • Ergonomisch ontwerp voor een goede pasvorm op de rug en voorkomt ongemak.
  • Optie om hem als rugzak te dragen dankzij de gewatteerde en verstelbare handvatten.
  • Het heeft onafhankelijke toegang om schoenen of vuile kleren op te slaan.
  • Het behoort tot de nieuwe catalogus van Vibora 2020-tassen voor jongens.

Voor wie is het? We raden het aan aan spelers die meestal veel uitrusting meenemen naar hun wedstrijden of trainingen, aangezien de mamba padel racketas een van de grootste in de collectie is.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de versterkte structuur beschermt het je materiaal tegen eventuele stoten. Het bevat ook onberispelijke afwerkingen en een geel en zwart ontwerp waar u dol op zult zijn, een combinatie die nooit teleurstelt!

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten