Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Vibora Silver Plata 2020
  • Mochila Vibora Silver Plata 2020
  • Mochila Vibora Silver Plata 2020

Mochila Vibora Zilver Plata 2020

PVP: € 45,00
€ 39,95
-12% Vibora
Mochila de padel Mochila Vibora Zilver plata | Al je spullen bij de hand met deze Vibora padelrugzak, een grote tas met thermotechniek en een apart vak voor schoenen

Zilveren Vibora Zilveren padeltas

Draag je sportuitrusting altijd beschermd en overzichtelijk met de nieuwe collectie tassen en rugzakken van Vibora2020. Ontdek de Silver padel-rugzak in zilver, een van de grootste en meest comfortabele dankzij de gewatteerde bescherming die erin is verwerkt.

Het voorste deel is versterkt met stijver materiaal om te voorkomen dat stoten de spullen binnenin beschadigen. Bovendien heeft het verschillende vakken: een specifiek voor de rackets, een andere Headvak en een andere onafhankelijke voor de padelschoenen.

Zilveren Vibora Zilveren tas, kenmerken

  • Compartiment van de Vibora Silver Plata 2020 met capaciteit voor 1 of 2 mesjes en thermofunctie.
  • Vrij breed, met een geschatte afmeting van 45 x 30 x 24 cm.
  • Gewatteerde bescherming en verstelbare handgrepen.
  • Apart vak om schoenen of vuile kleding in op te bergen.
  • Kleine vakken voor sleutels of accessoires.
  • Nieuwe collectie tassen voor Vibora Padel 2020-spelers.

Voor wie is het? Ideaal voor jongens die op de motor gaan, want het is een grote en zeer comfortabele rugzak die je naar boven kunt dragen zonder dat je last krijgt van je schouders.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat er hoogwaardige stoffen zijn gebruikt om de beste duurzaamheid te garanderen. Hij valt ook op door zijn fantastische zwarte design met witte en zilveren details, een van de mooiste uit de collectie!

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten