Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Protector Vibora Cobra Rojo
  • Protector Vibora Cobra Rojo

Red Cobra Viper beschermer

€ 7,95
Vibora
padelbeschermer Vibora Cobra Rood | Verleng de levensduur van je padel racket met deze beschermer van Vibora met een ruw oppervlak, hij biedt maximale bescherming en een spectaculair ontwerp in rood

beschermend voor Vibora Cobra Red padel racket

Voorkom krassen en breuken in je racket met de rode Cobra padel racketbeschermer uit de catalogus van Vibora Padel 2021. Het is een accessoire van topkwaliteit dat de beste bescherming biedt tegen eventuele stoten of schokken die tijdens het spel kunnen optreden.

Het past zich aan elke padelvorm aan en past perfect in het frame. Het is ook heel eenvoudig te installeren en je kunt het vervangen omdat het een zeer sterke lijm bevat en dankzij de hoogwaardige materialen gaat het langer mee in goede staat.

Red Cobra padel racketbeschermer, kenmerken

  • De Vibora Cobra Red 2021 beschermer voegt geen extra gewicht toe of verandert de balans van het racket niet.
  • Nieuwe lijmformule voor meer duurzaamheid.
  • Past op elke framevorm en -breedte.
  • Individuele pakketten, slechts 1 eenheid.
  • Grof oppervlak.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe accessoirecollectie Vibor-a 2021.

Voor wie is het? Voor elke voorzichtige speler die zijn racket beschermt voordat hij gaat spelen om mogelijke breuk of krassen te voorkomen. Op deze manier wordt de levensduur van de padel racket verlengd en blijft deze langer in goede staat.

Waarom zal je het leuk vinden? Behalve dat je de beste bescherming biedt tegen schokken, geniet je ook van een uitzonderlijke afwerking van het merk snake. U zult genieten van het zwarte ontwerp en de rode details, passend bij de nieuwe Vibora King Cobra Edition 2021.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten