Paletero Vibora Pro Bag Combi Naranja
  • Paletero Vibora Pro Bag Combi Naranja
  • Paletero Vibora Pro Bag Combi Naranja

Padel Tassen Vibora Pro Tas Combi Naranja

PVP: € 42,00
€ 37,95
-10% Vibora
Padel Tassen Vibora Pro Tas Combi Naranja 2021 | Koop deze Vibora padeltas voor de beste prijs, een kleine padeltas waarmee je je racket en wat kleding naar je wedstrijden kunt vervoeren

Vibora Pro Tas Combi Zwart en Oranje

Vernieuw je oude padel-tas met de beste padel rackets in onze online winkel. Koop de Pro Bag Combi Oranje en zwart paletteero uit de nieuwe Vibora 2021 collectie, een kleine rugzak met 2 Headvakken om je uitrusting comfortabel te vervoeren.

Het heeft dus een Headvak met een centrale ritssluiting om kleding of schoenen achter te laten en een ander aan de zijkant met de capaciteit om 1 of 2 padelrackets op te bergen. Je kunt het ook dragen alsof het een rugzak is, omdat het verstelbare en gewatteerde handvatten heeft.

Padeltas Vibora Combi Oranje, features

  • Met de Vibora Pro Bag Combi Orange kun je de benodigdheden meenemen om te spelen.
  • Gewatteerde zijkant die je racket beschermt tegen mogelijke klappen.
  • Headvak om het grootste materiaal in op te bergen.
  • Het heeft verschillende handvatten om het comfortabel te dragen.
  • Door de verschillende grepen kun je hem op je rug dragen of als handtas.
  • Het behoort tot de nieuwe catalogus van Vibora-tassen voor dames 2021.

Voor wie is het? Ideaal voor meisjes die met net genoeg naar padelwedstrijden gaan, omdat het een kleine racketas is die is ontworpen om het racket, de handdoek, schoenen en enkele accessoires te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een heel cool ontwerp heeft in zwarte, oranje en grijze details. Daarnaast heeft het snake merk hoogwaardige materialen gebruikt en de naden verstevigd, waardoor hij langer meegaat in goede staat.

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten