Mochila Vibora Taipan azul
  • Mochila Vibora Taipan azul

Mochila Vibora Taipan azul

PVP: € 30,00
€ 24,95
-17% Vibora
Padelrugzak Vibora Taipan blauw | Een van de meest complete Vibora-rugzakken omdat hij verschillende compartimenten heeft die zijn aangepast aan elk materiaal, gewatteerde handgrepen en een onberispelijk ontwerp.

Padeltas Vibora Taipan blauw

Verwaarloos de keuze van je padeltas niet, in onze winkel vind je de beste aanbiedingen en designs. Ontdek de blauwe Taipan padel-rugzak, een van de noviteiten gepresenteerd door Vibora Padel 2022. Het is een functionele, resistente kleine rugzak met een kleurrijke afwerking.

Wat betreft de ruimte kunnen we zeggen dat het voldoet aan wat nodig is, omdat het een Headcompartiment heeft, een ander exclusief voor de padel racket en kleinere vakken om accessoires bij de hand te houden. Het heeft ook gewatteerde versterkingen voor meer comfort.

Vibora Taipan blauwe tas, kenmerken

  • De blauwe Vibora Taipan heeft aan beide kanten mesh zakken.
  • Centrale ruimte om kleding of schoenen op te bergen.
  • Het bevat een achtercompartiment dat is aangepast voor het padelracket.
  • Gewatteerde handvatten en bescherming om schouder- en lendenklachten te voorkomen.
  • Hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen gebruik.
  • Nieuwe collectie rugzakken voor spelers Vibora 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor jongens die regelmatig trainen of wedstrijden rijden en meestal met de motor of scooter reizen, aangezien de Taipan perfect zijn functie vervult en geen extreem grote bal is, dus hij zal je niet in de weg zitten.

Waarom zal je het leuk vinden? Op het eerste gezicht zult u genieten van het ontwerp. Bij deze gelegenheid combineert het de kleur zwart met het zeer grote blauwe logo evenals de ritsen en de rest van de details. Het is ook verkrijgbaar in andere kleuren, zodat u degene kunt kiezen die u het beste bevalt.

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten