Mochila Vibora Taipan amarillo fluor
  • Mochila Vibora Taipan amarillo fluor

Mochila Vibora Taipan amarillo fluor

PVP: € 30,00
€ 24,95
-17% Vibora
Fluorescerende gele Vibora Taipan padelrugzak | Alles binnen handbereik met deze Vibora padeltas, een kleine rugzak met een geweldig design en meerdere vakken zodat je niets thuis laat
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Vibora Taipan kleine tas in geel

Kies uit alle Vibora-tassen die we beschikbaar hebben, degene die het beste bij uw behoeften past. Ontdek de Taipan padelrugzak in zwart en fluorgeel, ideaal als je na het spelen niet onder de douche staat en alleen het essentiële meeneemt.

Het verdeelt zijn ruimte in een breed centraal compartiment. Achterin kunt u uw padelracket opbergen omdat deze zeer goed beschermd is. Bovendien zijn de handgrepen gewatteerd en heeft het kleine vakken met ritssluiting en een gaasvak aan elke kant.

Vibora Taipan tas in fluor geel, features

  • Technische en resistente stoffen gebruikt in de Vibora Taipan gele fluor.
  • Compartiment ontworpen om 1 padel tennisracket op te bergen.
  • Klein formaat, alleen voor de kermis.
  • Gewatteerde en verstelbare bandjes.
  • Rooster aan elke kant om accessoires of de waterfles achter te laten.
  • Vibora 2022 kleine rugzakcollectie.

Voor wie is het? Het is ontworpen voor de occasionele speler, die geen enorme palettero wil, omdat hij met een kleinere rugzak al zijn uitrusting kan vervoeren. Het is ook ideaal voor reizen per motor of scooter, omdat niets omvangrijk is.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij zijn zwart en fluorescerend geel design valt hij erg op waardoor iedereen naar je zal kijken als je in je padel club verschijnt. Het is ook verkrijgbaar in andere kleuren, zodat u uw favoriet kunt kiezen.

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten