Vibora X Anniversary rugzak zwart koninklijk
  • Vibora X Anniversary rugzak zwart koninklijk
  • Vibora X Anniversary rugzak zwart koninklijk

Vibora X Anniversary rugzak zwart koninklijk

PVP: € 80,00
€ 69,95
-13% Vibora
Padelrugzak Vibora X Anniversary zwart koninklijk | Praktische padelrugzak ontworpen door Vibor-a met grote vakken om al je padeluitrusting achter te laten, ideaal voor op reis met de motor en met net genoeg

Zwart en koningsblauwe Vibora X Anniversary padel rugzak

We bieden je een brede selectie tassen om naar je wedstrijden te gaan met al het materiaal dat je nodig hebt. Ontdek de X Anniversary padelrugzak in zwarte en koningsblauwe details, ontworpen door Vibora 2022, een tas met een versterkte en gewatteerde achterkant en ergonomische handvatten om hem comfortabel te dragen.

Aan de andere kant bevat het verschillende compartimenten: een Headcompartiment voor textiel, een ander voor het padelracket en een onafhankelijk compartiment waar u de schoenen kunt achterlaten. Het heeft ook gaas aan de zijkanten, zodat je een fles water of een blik ballen bij de hand hebt.

Vibora X zwart-blauwe jubileumtas, kenmerken

  • De koninklijke zwarte Vibora X Anniversary-rugzak heeft een inhoud van ongeveer 35 liter.
  • Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals polyester en PU.
  • Kleine vakken om persoonlijke spullen bij de hand te houden.
  • Geventileerd vak voor schoenen of natte kleding.
  • Gewatteerde rug om ongemak in de onderrug of schouders te voorkomen.
  • Het behoort tot de Vibora 2022 rugzakcatalogus.

Voor wie is het? Het is de beste optie voor atleten die meestal precies het juiste materiaal meenemen om padel te spelen, omdat het een tas is waarmee je het racket, wat kleding om in te veranderen en de schoenen op een comfortabele en georganiseerde manier kunt vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? PA maakt deel uit van zijn fantastische eigenschappen en biedt een spectaculair ontwerp met zwarte en blauwe details, aangezien het deel uitmaakt van de officiële serie producten die het merk heeft ontwikkeld voor zijn luxury jubileumeditie!

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk van erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, het uitrusten van professionele spelers van de World Padel Tour, het beste padelcircuit ter wereld.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten