Wilson Carbon Force LT 2024
  • Wilson Carbon Force LT 2024
  • Wilson Carbon Force LT 2024

Wilson Carbon Force LT 2024

PVP: € 180,00
€ 158,64
-12% Vibora
Wilson Carbon Force LT 2024 padel racket | Geniet van grote beheersbaarheid en veelzijdigheid op het veld met het witte Wilson Carbon Force LT padelracket, vervaardigd met een gewicht van ongeveer 355 gram
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Carbon Force Lite 2024 padel racket

Als u op zoek bent naar veelzijdigheid en lichtheid op de baan, presenteren wij het witte Carbon Force LT padelracket, een model dat u zult vinden in de geavanceerde serie Wilson 2023. Het is vervaardigd in een lichtgewicht, ongeveer 355 gram, zodat u kunt verplaats het met gemak. Bovendien maken de Druppelvorm en medium balans het zeer evenwichtig.

Het merk heeft zijn beste materialen gebruikt voor zijn ontwikkeling, zo is de structuur gemaakt van carbon en is er zacht rubber aan de binnenkant gebruikt. De combinatie van materialen maakt de structuur solide en zorgt voor zeer goede sensaties bij het slaan. Als laatste is er ruwheid aan de vlakken gegeven, waardoor je de bal meer spin kunt geven.

Wilson Carbon Force Pro LT wit, kenmerken

  • Volgens het merk wordt de Wilson Carbon Force LT vervaardigd met een gewicht van ongeveer 355 gram.
  • Extra grote mal met gecentreerde balans om er een veelzijdig racket van te maken.
  • Stevige structuur dankzij het gebruik van carbon van de laatste generatie.
  • Reliëf in de vlakken om de schoten met effect te kunnen spelen.
  • Het bevat een ruw oppervlak, dus het verbetert de effecten op de bal.
  • Zeer comfortabele grip met de nieuwe sublieme grip.
  • Onverslaanbaar gevoel met het zachte rubber dat in de kern wordt gebruikt.
  • Beschikbaar in de Wilson 2023 geavanceerde racketcatalogus.

Voor wie is het? We raden het meisjes aan vanwege het lichte gewicht, maar het is ook geschikt voor jongens die op zoek zijn naar een hanteerbaar en vooral veelzijdig racket, omdat het formaat en de balans het zowel kracht als controle geven.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij met de nieuwe Carbon Force LT een laag gewicht heeft, dus hij is zeer handelbaar en je kunt hem gemakkelijk verplaatsen. Het biedt ook een fantastische afwerking met de zwarte vlakken in combinatie met het centrale logo en het volledige profielgebied in het wit.Je zult schitteren op de baan!

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 is het verantwoordelijk voor het uitrusten van de beste atleten ter wereld, dus in de racketsector vinden we ook producten van topkwaliteit voor alle soorten spelers.

Ontdek de gevarieerde catalogus van padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Dit seizoen heeft de vertegenwoordiging van Fernando Belasteguín op de WPT-circuits, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten