Wilson Carbon Force Pro 2024
  • Wilson Carbon Force Pro 2024
  • Wilson Carbon Force Pro 2024

Wilson Carbon Force Pro 2024

PVP: € 230,00
€ 163,96
-29% Wilson Padel
De veelzijdige Wilson Carbon Force Pro 2024 padelracket | Koop de nieuwe editie van het zwarte Carbon Force Pro-racket met wit logo, een Wilson-klassieker die zijn veelzijdigheid en fantastische eigenschappen behoudt
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Carbon Force Pro 2024 padelracket

We hebben de meest geavanceerde serie rackets van Wilson Padel 2023 al compleet.Een klassieker keert terug: het zwart-witte Carbon Force Pro padelracket, een model dat nooit teleurstelt omdat het de beste prestaties op de baan biedt. Dankzij zijn druppelvorm met medium balans biedt hij controle aan de onderkant van de baan en een goede punch, waardoor het een veelzijdig model is.

Voor zijn constructie behoudt het koolstof zowel in het frame als in de vlakken, dus de structuur is zeer resistent. Bovendien geeft de zachte rubberen binnenkant hem een zeer goed gevoel, met een goede balafvoer en uitstekende sensaties. Eindelijk kun je meer effect op je foto's afdrukken omdat het reliëf op de vlakken heeft.

Wilson Carbon Force Pro zwart wit, kenmerken

  • Je zult genieten van gelijke delen kracht en controle met de Wilson Carbon Force Pro.
  • Koolstofconstructie, waardoor het meer weerstand heeft.
  • Het bevat een ruw oppervlak, dus het verbetert de effecten op de bal.
  • Subliem manchetontwerp, dat zorgt voor een veel comfortabelere grip.
  • Veel zoetheid in de aanraking met het zachte rubber dat aan de binnenkant is gebruikt.
  • Versterkte structuur die het meer stijfheid geeft.
  • Het ontwerp van de boor verbetert de goede plek om geen enkele bal te missen.
  • Het behoort tot de geavanceerde serie Wilson 2023 rackets.

Voor wie is het? Voor spelers met een veelzijdige speelstijl, dat wil zeggen die op dezelfde manier op zoek zijn naar kracht en controle, aangezien het een zeer goed uitgebalanceerd racket is, dus het zal je helpen bij het verdedigen en het starten van de overgang naar aanval.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de Carbon Force Pro een klassieker is van het merk dat nooit teleurstelt, dat erg populair is vanwege zijn veelzijdigheid. Bovendien keert hij dit seizoen terug met een fantastische zwarte afwerking met een centraal logo en details in het witte framegebied.Je zult het geweldig vinden als je het ziet!

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 is het verantwoordelijk voor het uitrusten van de beste atleten ter wereld, dus in de racketsector vinden we ook producten van topkwaliteit voor alle soorten spelers.

Ontdek de gevarieerde catalogus van padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Dit seizoen heeft de vertegenwoordiging van Fernando Belasteguín op de WPT-circuits, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten