Wilson Accent LT Padel 2024
  • Wilson Accent LT Padel 2024
  • Wilson Accent LT Padel 2024

Wilson Accent LT Padel 2024

PVP: € 260,00
€ 233,95
-11% Wilson Padel
Wilson Accent LT WR146311U2 | Ervaar de perfecte combinatie van elegantie, kracht en comfort met de Wilson Accent LT Padel. Perfect voor gevorderde spelers die willen genieten
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Wilson Accent LT Padel

Ontdek de Wilson Accent LT Padel 2024, een padel racket ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van elegantie, kracht en comfort in elk spel. Zijn moderne uitstraling en geavanceerde technologieën maken dit model een must-have voor padel-liefhebbers.

De lichtheid en balans maken het een nauwkeurig instrument zowel in verdediging als in aanval, ideaal voor spelers die willen uitblinken in elk spel. De Wilson Accent LT Padel is een duidelijke weerspiegeling van de innovatie en kwaliteit die het merk Wilson in elk van zijn producten brengt. Het is een ideale optie voor gevorderde spelers die een padel racket nodig hebben met superieure technische kenmerken die een comfortabel en effectief spel mogelijk maken bij elke slag.

Kenmerken padel racket Wilson Accent LT Padel

  • Licht gewicht van ongeveer 350 gram dat zorgt voor optimale wendbaarheid.
  • Diamantvorm en gemiddeld evenwicht, zorgen voor een balans tussen kracht en controle.
  • Stevige constructie in carbon met zachte EVA-rubber aan de binnenkant.
  • Reliëfpatroon op de vlakken voor meer effect bij je slagen.
  • Fantastische sweet spot dankzij de Infinity Edge-technologie.
  • Maakt deel uit van de Wilson 2024 padel racket-collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Wilson Accent LT Padel is ontworpen voor geavanceerde speelsters of spelers die op zoek zijn naar een licht en goed uitgebalanceerd padel racket. De balans zorgt voor een gemakkelijke mobiliteit van het racket, en biedt comfort zowel in verdediging als in aanval, waardoor het een verstandige keuze is voor diegenen die hun spel op de padelbaan willen verbeteren.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Wilson Accent LT Padel vanwege het handelbare gewicht van ongeveer 350 gram en de elegante esthetiek in blauwtinten. Dit padel racket is niet alleen een symbool van stijl, maar ook synoniem voor comfort en kracht bij elke slag. De manier waarop het je spel verbetert en je stijl aanvult, maakt het een onweerstaanbaar aantrekkelijke keuze.

Ontdek meer over het merk Wilson

Wilson is een merk met een rijke geschiedenis in de sportindustrie, een referentie in het creëren van hoogwaardige uitrusting en accessoires. Met een nalatenschap die meer dan een eeuw teruggaat, is Wilson de keuze geweest van professionals en liefhebbers.

Innovatie en uitmuntendheid zijn het hart van elk Wilson-product, en bieden het beste in technologie en ontwerp om je spel naar een hoger niveau te tillen. Verken het beste van Wilson en ervaar het verschil bij elke slag.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten