Wilson Accent Padel 2 2024
  • Wilson Accent Padel 2 2024
  • Wilson Accent Padel 2 2024

Wilson Accent Padel 2 2024

PVP: € 195,00
€ 174,95
-11% Wilson Padel
Wilson Accent Padel 2 WR146211U2 | Ontdek de Wilson Accent Padel 2, de perfecte keuze voor ongeëvenaarde kracht en comfort op de baan. Haal de jouwe en voel het verschil in het spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 10 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Wilson Accent Padel 2

Ontdek de Wilson Accent Padel 2 2024, een juweel van padel-technologie die opnieuw definieert wat kracht en comfort in het spel betekenen. De nieuwe Accent-serie van Wilson is ontworpen om moeiteloze kracht te bieden met ongeëvenaard comfort, waardoor de Accent Padel 2 de perfecte keuze is voor incidentele spelers die op zoek zijn naar een superieure speelervaring.

Dit veelzijdige padel racket biedt een perfecte balans tussen kracht en controle dankzij het innovatieve ontwerp. De structuur omvat zachte EVA-schuim, een traanvorm en een vergroot oppervlak, allemaal verpakt in een composietconstructie van koolstofglasvezel die een kussengevoel belooft met indrukwekkende schokabsorptie. Maak je klaar om elke slag te voelen met ongeëvenaard comfort en kracht!

Kenmerken padel racket Wilson Accent Padel 2 2024

  • Goed uitgebalanceerd dankzij de traanvorm en gemiddelde balans.
  • Comfortabele touch geboden door het zachte binnenrubber.
  • Aanzienlijke verbetering van de effecten dankzij de reliëfafwerking van de oppervlakken.
  • Verwijderbaar veiligheidstouw voor eenvoudige personalisatie en reiniging.
  • Samenstelling van koolstof en glasvezel die de speelbaarheid verhoogt.
  • Maakt deel uit van de Wilson 2024-racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Wilson Accent Padel 2 is ontworpen voor zowel high-level als medium-level spelers die op zoek zijn naar een padel racket dat goed in evenwicht is qua kracht en controle. De zachte touch is ideaal voor het bieden van een geweldige baluitgang en het verminderen van trillingen, waardoor je urenlang zonder ongemak kunt spelen. Het is perfect voor degenen die hun spel willen verbeteren terwijl ze genieten van ongeëvenaard comfort.

Waarom ga je het leuk vinden?

Dit racket blinkt niet alleen uit in prestaties op de padelbaan, maar ook door zijn uitzonderlijke esthetische afwerking. Met de Wilson Accent Padel 2 zul je de meest geavanceerde Wilson-technologieën ervaren, gepresenteerd in een aantrekkelijk ontwerp met blauwtinten en een glanzende afwerking. Het revolutionaire concave ontwerp langs de rand van het racket breidt de sweet spot uit, wat resulteert in een krachtig en tegelijkertijd aangenaam spel.

Ontdek meer over het merk Wilson

Wilson, een merk met een lange en prestigieuze geschiedenis in de wereld van sport, is altijd synoniem geweest met innovatie en kwaliteit. Sinds het begin heeft het voorop gelopen in het creëren van sportuitrusting die atleten helpt hun maximale potentieel te bereiken.

Met een benijdenswaardige reputatie en een rijke geschiedenis blijft Wilson een leider in de wereld van padel, met producten die het toppunt van uitmuntendheid en innovatie zijn. De Wilson Accent Padel 2 is een getuigenis van hun toewijding aan kwaliteit en superieure prestaties. Ontdek het verschil dat een Wilson in je spel kan maken!

Features Vorm: Druppel Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten