Vibora Yarara Elite 24K 2024
  • Vibora Yarara Elite 24K 2024
  • Vibora Yarara Elite 24K 2024

Vibora Yarara Elite 24K 2024

PVP: € 285,00
€ 284,95
-1% Vibora
Vibora Yarara Elite 24K A000439 | De Vibora Yarara Elite 24K 2024, met zijn innovatieve hybride lichaam en 24k carbon, biedt je de perfecte balans van kracht en controle. Val op in het veld!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Vibora Yarara Elite 24K padelracket

Maak kennis met de Vibora Yarara Elite 24K 2024, een padel racket van hoge kwaliteit met een ongekend ontwerp. Dankzij de innovatieve hybride body, gemaakt van 24k carbon, biedt het niet alleen duurzaamheid en lichtheid, maar garandeert het ook de perfecte combinatie van kracht en controle om te domineren op het padelveld.

Met zijn gedetailleerde gouden afwerkingen, vergelijkbaar met die van de Yarara Xtreme 3K, en inkepingen aan de zijkanten van de brug, voelt dit padel racket niet alleen uitzonderlijk in de hand, het ziet er ook ongelooflijk stijlvol uit met zijn glanzende afwerking.

Kenmerken padel racket Vibora Yarara Elite 24K 2024

  • Biedt evenwichtige kracht en controle dankzij de druppelvorm en het middelhoge evenwicht.
  • Structurele versterkingen ter hoogte van het hart om trillingen te verminderen.
  • Tubulaire constructie in carbon en 24k stof aan het oppervlak.
  • Betere effecten in het spel dankzij de ruwe 3D-afwerking.
  • Comfortabel gevoel met medium-dichtheid eva rubber.
  • Maakt deel uit van de Vibora 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is ontworpen voor sporters die toegewijd zijn aan padel, meerdere keren per week spelen en een hoog niveau hebben. Als je op zoek bent naar de perfecte balans tussen kracht, controle en comfort, dan is de Vibora Yarara Elite 24K jouw bondgenoot om elk spel te winnen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Naast de superieure prestaties zorgt de combinatie van hoogwaardige materialen voor een ongeëvenaarde duurzaamheid en esthetiek. De glans van het zichtbare carbon, gecombineerd met het gouden logo en rode details, zal je laten opvallen op elk padelveld.

Ontdek meer over het merk Vibora

Vibora, een merk dat geschiedenis heeft geschreven in de wereld van padel, staat altijd synoniem voor innovatie en kwaliteit. Sinds het begin heeft het merk zich gewijd aan het pushen van het ontwerp en de functionaliteit van hun rackets, waardoor spelers tools van hoge prestaties krijgen om uit te blinken op het veld.

Met een reputatie gebouwd op excellentie, blijft Vibora trends zetten en de standaard verhogen voor wat er van een padel racket wordt verwacht. Of het nu komt door zijn duurzame constructie, zijn avant-garde ontwerp of zijn ongeëvenaarde prestaties, Vibora blijft de keuze van kampioenen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten