Vibora Yarara Xtreme 3K 2024
  • Vibora Yarara Xtreme 3K 2024
  • Vibora Yarara Xtreme 3K 2024

Vibora Yarara Xtreme 3K 2024

PVP: € 185,00
€ 184,95
-1% Vibora
Vibora Yarara Xtreme 3K A000443 | Verbeter je spel met de Vibora Yarara Xtreme 3K 2024, het padel racket dat elegantie combineert met opperste kracht in elke slag.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Yarara Xtreme 3K padelracket

Ontdek de kracht en elegantie op de padelbaan met de Vibora Yarara Xtreme 3K 2024, een meesterwerk van design en prestaties. De hybride vorm en gouden kleur zullen je niet alleen tot de visuele koning van het spel maken, maar bieden je ook een gebalanceerd spel tussen kracht en controle.

Met de Vibora Yarara Xtreme 3K zul je een opmerkelijke verbetering in elke slag ervaren. De geavanceerde samenstelling van 3k carbon in combinatie met de middeldichte gelamineerde EVA rubber resulteert in een padel racket die nauwkeurig reageert onder druk, waardoor je je spel naar een hoger niveau kunt tillen in 2024.

Kenmerken van de Vibora Yarara Xtreme 3K 2024 padel racket

  • 3k carbon oppervlak in een schitterende gouden kleur met een satijnen textuur en 3D afwerking.
  • Middelmatige balans en hybride vorm, ontworpen om veelzijdigheid en kracht in het spel te bieden.
  • Robuuste constructie met 3k gouden carbon voor een hoogpresterend padel racket.
  • Brugontwerp geïnspireerd op het jubileummodel voor meer stabiliteit in het spel.
  • Middeldichte gelamineerde EVA rubber dat een zachte aanraking en een snelle respons garandeert.
  • Onderdeel van de Vibora rackets collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Vibora Yarara Xtreme 3K is de voorkeurskeuze voor hooggeplaatste spelers die superieure prestaties in elk punt waarderen. Het is een padel racket dat je ambitie ondersteunt, ontworpen voor degenen die willen uitblinken op de baan met kracht en precisie.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult niet alleen gecharmeerd zijn door het vermogen om je spel te verbeteren, maar ook door de indrukwekkende esthetiek. De Vibora Yarara Xtreme 3K keert terug met een ongeëvenaarde aanwezigheid, pronkend met een gouden carbon ontwerp dat belooft het middelpunt van alle aandacht te zijn.

Ontdek meer over het merk Vibora

Vibora Padel staat voor innovatie en excellentie in de wereld van padel. Met een onwrikbaar toewijding aan kwaliteit heeft het merk een plek aan de top verdiend door spelers uitrusting te bieden die niet alleen voldoet, maar de verwachtingen overtreft.

De geschiedenis van Vibora wordt gekenmerkt door een constante zoektocht naar perfectie. Sinds het begin heeft het zich onderscheiden door het vermogen om geavanceerde technologie te combineren met een verfijnd ontwerp, ervoor zorgend dat elk padel racket niet alleen een speelgereedschap is, maar ook een verklaring van intenties.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten