Wilson padeltas Bela Super Tour Padel zwart 2024
  • Wilson padeltas Bela Super Tour Padel zwart 2024
  • Wilson padeltas Bela Super Tour Padel zwart 2024

Wilson padeltas Bela Super Tour Padel zwart 2024

PVP: € 140,00
€ 110,96
-21% Wilson Padel
Wilson Bela Super Tour Padel zwart | Til je spel naar een hoger niveau met de Wilson Bela Super Tour Padel tas zwart 2024, premium ontwerp en totale bescherming voor je uitrusting. Ontdek het verschil en heers op het veld!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Wilson racketbag Bela Super Tour Padel zwart 2024

Stap de baan op met dezelfde stijl en vertrouwen als de legendarische Fernando Belasteguín met de Padeltas Wilson Bela Super Tour Padel zwart 2024. Deze padeltas, die het toppunt van innovatie en ontwerp vertegenwoordigt, is gemaakt om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers. Met een TPU-coating die het beschermt tegen de elementen en een Thermoguard-voering voor je rackets, begeleidt deze tas je bij het overwinnen van de grootste uitdagingen op het padelveld.

Naast zijn vermogen om je uitrusting in alle weersomstandigheden te beschermen, biedt de tas uitzonderlijk georganiseerde opslag met speciale vakken voor rackets, schoenen en persoonlijke accessoires. Zijn stijlvolle ontwerp en superieure functionaliteit maken het de premium keuze voor spelers die het beste in kwaliteit en stijl wensen.

Kenmerken van de Wilson Bela Super Tour Padel Tas Zwart

  • Stevige TPU-coating en Thermoguard-voering voor maximale bescherming onder alle omstandigheden.
  • Speciaal accessoirevak met voering, ideaal voor het veilig opbergen van waardevolle spullen.
  • Ruime capaciteit met compartimenten voor rackets, schoenen en accessoires, wat zorgt voor optimale organisatie.
  • Gewatteerde, verstelbare draagriemen voor comfortabel transport, ontworpen voor maximaal comfort tijdens het verplaatsen naar het veld.
  • Royale afmetingen van 60 × 31 × 31 cm, biedt voldoende ruimte voor al je padeluitrusting.
  • Onderdeel van de Wilson padeltassen collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Deze tas is gericht op serieuze en professionele padelspelers die zowel functionaliteit als premium ontwerp waarderen. Geïnspireerd en gebruikt door Fernando Belasteguín, is het perfect voor diegenen die het hoogste in hun spel nastreven en op zoek zijn naar de beste uitrusting om hun passie voor padel te vergezellen.

Waarom zal het je bevallen?

Omdat de Wilson Bela Super Tour Padel tas zwart 2024 niet alleen je speelervaring verbetert door je uitrusting te beschermen onder extreme omstandigheden, maar ook je stijl verhoogt met zijn verfijnde en elegante ontwerp. Het comfort en de organisatie zijn ongeëvenaard, waardoor elk bezoek aan het veld aangenamer wordt.

Ontdek meer over het merk Wilson

Wilson, een iconisch merk in de sportwereld, staat synoniem voor innovatie, kwaliteit en ontwerp. Met decennia van ervaring in het ondersteunen van atleten in verschillende disciplines, heeft Wilson zich gevestigd als een leider in sportuitrusting, producten aanbiedend die de verwachtingen van de meest veeleisende sporters overtreffen.

In de wereld van padel zet Wilson deze traditie voort door samen te werken met legendarische figuren zoals Fernando Belasteguín om producten te ontwikkelen die niet alleen voldoen, maar de normen van uitmuntendheid in de sport definiëren.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten