Wilson Performance Padel doos 24 x 3 st
  • Wilson Performance Padel doos 24 x 3 st

Wilson Performance Padel doos 24 x 3 st

PVP: € 144,00
€ 95,00
-35% Wilson Padel
Box snelle ballen Wilson Performance Padel 24 x 3 | Koop de doos met Wilson Performance Padel-ballen met 24 blikjes x 3 stuks, de meest gebruikte door het publiek vanwege hun uitzonderlijke prestaties op de baan

Ballen Wilson Performance padel 24 blikken x 3 stuks

Als je kwaliteitsballen voor een geweldige prijs wilt hebben, raden we de Wilson Padel-ballendoos van 24 x 3 stuks aan. Momenteel zijn ze een van de modellen geworden die het meest door gebruikers worden gebruikt, omdat ze heel goed werken, ideaal voor degenen die op zoek zijn naar gecontroleerde snelheid of spelers die trainen op zandbanen.

Het bedrijf heeft met slijtvaste materialen gewerkt, zodat ze hun goede prestaties voor meer games behouden. Bovendien is de hit aangenaam en garandeert de druk een meer uniforme vlucht, waardoor vervelende trillingen worden verminderd.

Wilson Performance Padel lade 24 x 3, karakteristieken

  • Met de Wilson Performance Padel 24 x 3 boxballen bespaar je geld.
  • Er wordt een goede balans bereikt tussen rebound en controle.
  • U zult genieten van een bijna perfecte vlucht, zonder trillingen.
  • Ze zijn bestand tegen slijtage.
  • Je kunt ze gebruiken voor trainingen of wedstrijden.
  • Wilson accessoirecatalogus 2023.

Voor wie is het? We raden het aan aan elke speler die op zoek is naar padel-ballen van hoge kwaliteit zonder een fortuin uit te geven, want met Wilson-ballen heb je een grote duurzaamheid en een homogene bounce op elk veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze vrij snel zijn, kun je je spel versnellen en je rivalen verrassen. Ze passen zich ook aan elk klimaat aan, zodat je ze het hele jaar door kunt gebruiken.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Jaar: 2018
Onze beste producten