Overgrip Wilson Pro Blade groene x 3
  • Overgrip Wilson Pro Blade groene x 3

Overgrip Wilson Pro Blade groene x 3

PVP: € 9,50
€ 7,50
-22% Wilson Padel
Wilson Pro Blade groene padel overgrip | Maak je klaar om comfortabel te spelen met de groene Pro padel racket overgrips van Wilson, ontworpen om de gripdikte te vergroten en zweet af te voeren

3 Overgrip padel Wilson Pro Blade groene

Speel als een professional met de nieuwe collecties accessoires die je kunt vinden in onze online padelwinkel. Ontdek de nieuwe collectie accessoires van het merk Wilson, hier vind je het pakket van drie Pro padel racket overgrips ontworpen in de meest opvallende groene kleur!

De belangrijkste functie van dit accessoire is om de dikte van de grip te vergroten, waardoor je het racket beter vast kunt houden en pijn of ongemak in je handen kunt voorkomen. Daarnaast is het ook verantwoordelijk voor het absorberen van het zweet van de handen, wat zo vervelend is en voorkomt dat de padel racket uit je handen glijdt.

Wilson overgrips Pro padel racket in het groen, kenmerken

  • Wilson Pro padel racket Green Overgrips worden verkocht in een verpakking van drie.
  • Ademende materialen om te voorkomen dat zweet zich ophoopt op de handen.
  • Verminder trillingen zodat je onbeperkt kunt spelen.
  • Het stelt je in staat om het racket beter vast te pakken omdat het de dikte van de grip vergroot.
  • Ze zijn heel gemakkelijk aan of uit te trekken.
  • Adidas padel accessoires catalogus 2022.

Voor wie is het? Perfect voor degenen die de beste prestaties op de baan willen geven en daarom comfortabel willen spelen, waardoor de dikte van het handvat wordt vergroot om het goed vast te kunnen pakken en daarom uw beste slagen te maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze van een geweldige kwaliteit zijn zodat je er lang mee kunt spelen, zijn ze ook nog eens uitgevoerd in lime groen, een zeer opvallende combinatie om kleur te geven aan je padel tennisracket.

Lees meer over het merk WILSON

Koop een van de merken die jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914, de voorbereiding van de beste atleten ter wereld en in padel, heeft het ook zijn bijdrage geleverd en waardoor spelers zoals Fernando Belasteguin, Pablo Lijo of Nicole Traviesa, en vele anderen, zijn geslaagd.

Ontdek de gevarieerde productcatalogus die door het merk wordt aangeboden, waar u padel rackets, accessoires, padel rackets... kunt vinden die u zullen helpen de best mogelijke prestaties op het veld te leveren. Aarzel niet en rust jezelf uit met een van de meest succesvolle merken in de wereld van padel dankzij de geweldige kwaliteit.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten