Overgrip Wilson Minions x 3
  • Overgrip Wilson Minions x 3

Overgrip Wilson Minions x 3

PVP: € 9,50
€ 6,95
-27% Wilson Padel
Overgrip de padel Wilson Minions 3PK | Voor de kleinste van het huis zijn nu de minions-overgrips van het merk Wilson beschikbaar, die worden verkocht in een pakket van drie eenheden en kleuren

3 overgrips padel Wilson Minions

We hebben al een grote verscheidenheid aan materialen beschikbaar in onze online padelwinkel om de kleintjes in huis te kunnen uitrusten. Ontdek het nieuwe Minions overgrips-pakket dat deel uitmaakt van de nieuwe Wilson 2022-collectie padelaccessoires.

We benadrukken het ontwerp dat ongetwijfeld de aandacht zal trekken, aangezien het wordt geleverd in een verpakking van drie eenheden, elk in wit, geel en zwart, perfect om er lang mee te spelen. Bovendien verbeteren ze, eenmaal aangebracht, de grip van de hand op het racket voor een comfortabeler spel.

Wilson Overgrips Minions 3PK Kenmerken

  • De Wilson Minions 3PK overgrips worden verkocht in een verpakking van drie.
  • Ze helpen de grip van de hand op het racket te verbeteren.
  • Ze zijn zeer resistent, zodat je er lang mee kunt spelen.
  • T zal heel gemakkelijk aan en uit te trekken zijn.
  • Dankzij hun hoge kwaliteit kun je er lang mee spelen.
  • Nieuwe Wilson Padel 2022-accessoirescatalogus.

Voor wie is het? Het is perfect voor de kleinste racketspelers, omdat het hen helpt de grip van hun padel racket te verbeteren, zodat ze de hele wedstrijd comfortabel en zonder ongemak kunnen spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden vanwege het ontwerp van de meest opvallende minions, ze zijn ook verkrijgbaar in drie kleuren, zodat je degene die je het leukst vindt op je padelracket kunt plaatsen. Ze zijn ontworpen in geel, wit en zwart met een tekening van de minions erop.

Lees meer over het merk WILSON

Koop een van de merken die jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914, de voorbereiding van de beste atleten ter wereld en in padel, heeft het ook zijn bijdrage geleverd en waardoor spelers zoals Fernando Belasteguin, Pablo Lijo of Nicole Traviesa, en vele anderen, zijn geslaagd.

Ontdek de gevarieerde productcatalogus die door het merk wordt aangeboden, waar u padel rackets, accessoires, padel rackets... kunt vinden die u zullen helpen de best mogelijke prestaties op het veld te leveren. Aarzel niet en rust jezelf uit met een van de meest succesvolle merken in de wereld van padel dankzij de geweldige kwaliteit.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten