4on TotalSpin ruw effect
  • 4on TotalSpin ruw effect

4on TotalSpin ruw effect

PVP: € 50,00
€ 45,95
-9% 4on
4op TotalSpin schuurpapier effectspray | Maximaliseer de effecten en verbeter het contact met de bal met de 4ON Total Spin waarmee je een ruw oppervlak op je racket hebt dat je spel zal verbeteren

4on Total Spin geeft het racket een ruw schuurpapiereffect

Verbeter al je spins met de 4ON Total Spin spray waarmee je een ruw oppervlak op je schuurpapierachtige racket aanbrengt. Het is een zeer geavanceerd product dat is geproduceerd en ontwikkeld om een gevoel en controle te creëren waarmee je een stapje verder gaat in je spel.

Het combineert verschillende ingrediënten en heeft een lijmspray die eerst op het mes wordt aangebracht, waardoor het koolstofvezelzand dat voor de ruwheid zorgt goed aan het oppervlak van het mes blijft kleven en je de verbetering van effecten kunt opmerken, zoals de snij-effect.

4ON Total Spin Spray, kenmerken

  • De Spray 4ON Total Spin zit in een 100 ml flesje hechtende spray.
  • Bevat nog een boot met koolstofvezelzand met schuurpapiereffect.
  • Zorgt voor een verbetering van de spin dankzij meer contact met de bal.
  • Gevoel van controle waarmee u meer precisie kunt hebben.
  • Verbeter je spel met een intensere slice of topspin.
  • Nieuwe aanvulling van Vibora Padel 2023.

Voor wie is het? Geschikt voor jongens en meisjes die padel spelen en een stap voorwaarts willen zetten in hun spel om betere effecten aan de bal te geven, dankzij het feit dat je je racket eenvoudig een ruw oppervlak kunt geven door gewoon een hechtende spray en koolstofvezelzand aan te brengen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je kunt namelijk zonder ruwheid een schuurpapierachtig oppervlak op je racket aanbrengen of het effect van je racket verbeteren als het een deel van het schuurpapierachtige oppervlak heeft verloren. Het is ook een gemakkelijk aan te brengen product dat het voor elke speler gemakkelijk maakt om het toe te passen en te zien hoe spinslagen snel verbeteren.

Ontdek meer over het merk VIBORA

Geniet van de beste padelervaring met Vibora Padel, een Spaans merk met een lange geschiedenis in de sector. Er is een jarenlange geschiedenis van het bedrijf, waarbij spelers van de omvang van onder andere Martín Sánchez Piñeiro of Josete Rico zijn uitgerust.

Wacht niet langer en haal in onze online winkel de nieuwe collectie padel padel rackets, kits en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om de atleet uitzonderlijke prestaties te bieden in elke wedstrijd.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten