Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Metalbone CTRL 3.1
  • Adidas Metalbone CTRL 3.1
  • Adidas Metalbone CTRL 3.1

Adidas Metalbone CTRL 3.1

PVP: € 380,00
€ 241,95
-37% Adidas Padel
Adidas Metalbone CTRL 3.1 padel racket | Meer balcontrole met dit hoogwaardige Adidas padel racket, de meest technische versie van het model van Ale Galán voor spelers die op zoek zijn naar precisie.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas Metalbone CTRL 3.1 Blauw

We hebben al de nieuwe Adidas Padel 2022-rackets beschikbaar voor u om degene te kiezen die u nodig heeft. Ontdek het Metalbone CTRL 3.1 blauwe padel racket, een model uit de geavanceerde serie dat opvalt door zijn controle en speelbaarheid. Hiervoor is het ontworpen met een ronde mal en lage balans, waardoor het heel gemakkelijk is om de bal met precisie te plaatsen.

Aan de andere kant kun je de balans aanpassen dankzij de 6 schroeven van het gewicht- en balanssysteem. Het biedt ook uitstekende sensaties dankzij het zachte eva-rubber en het ruwe oppervlak. Bovendien geven de 100% koolstofconstructie en Octagonal Structure-versterking hem veel sterkte en daarom een goede punch.

Adidas Metalbone Control blauw, kenmerken

  • De balans van de Adidas Metalbone CTRL 3.1 pas je aan dankzij de Weight and Balance technologie.
  • Rond ontwerp en balans nabij de vuist, waardoor het een controle padel racket is.
  • Eva zacht prestatierubber in de kern dat zorgt voor meer output en sensaties.
  • Carbon constructie met een gealuminiseerde laag op de vlakken.
  • Spin padel racket-systeem dat ruwheid genereert en effecten verbetert.
  • Solide en stijve structuur dankzij het nieuwe Octagonal Structure-versterkingssysteem.
  • Gatenontwerp dat uw sweet spot verbreedt om ongeforceerde fouten te verminderen.
  • Het behoort tot de serie Adidas Padel 2022 geavanceerde rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor jongens met een gevorderd en meer technisch spelniveau omdat het een controle padel racket is, ideaal om het punt van achteren voor te bereiden en de overgang naar de aanval te starten omdat het niet tekortschiet in kracht.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de aanpassing is van het racket van Ale Galán voor de meest technische spelers, dus het bevat dezelfde technologieën. Bovendien is de afwerking spectaculair met de combinatie van carbon met het logo en details in blauw.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor mannen en vrouwen, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten