Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Metalbone Lite
  • Adidas Metalbone Lite
  • Adidas Metalbone Lite

Adidas Metalbone Lite

PVP: € 220,00
€ 200,00
-10% Adidas Padel
Padelschoen Adidas Metalbone Lite | Extra power met dit Adidas power padel racket, gemaakt met meer flexibele materialen voor een betere aanpassing en betere sensaties.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas Metalbone Lite Roja

Geniet met volle teugen van deze sport met de nieuwe Adidas 2022 padel racketcollectie . Daarin vind je het nieuwe rode Metalbone Lite padel racket, een minder technisch model dan het racket van Ale Galán omdat het gemaakt is van glasvezel, een elastischer materiaal dat een betere speelbaarheid biedt.

Het behoudt een uitstekende punch dankzij de extra grote diamantvorm en enigszins hoge balans. Het comfort wordt echter niet verwaarloosd dankzij het gebruik van zacht EVA-rubber in de kern. Daarnaast is de constructie verstevigd met het Octagonal Structure systeem en heeft deze ook nog eens ruwheid.

Adidas Metalbone Lite rood, kenmerken

  • De Adidas Metalbone Lite bevat EVA soft performance rubber voor een goede output en om trillingen te verminderen.
  • Krachtige schep die snel kan worden aangepast aan de gebruikte materialen.
  • Constructie met Fiber Glass, wat geen technische padel racket is.
  • Extra groot diamantformaat en hoge balans voor maximale kracht.
  • Solide structuur dankzij Octagonal Structure-technologie.
  • Ruw oppervlak dat de effecten op de bal verbetert.
  • Smart Holes Curve-systeem dat de sweet spot van het racket vergroot
  • Intensieve serie rackets Alles voor Padel 2022.

Voor wie is het? Gericht op de aanvallende speler, met een hoog of gemiddeld spelniveau, omdat het een krachtig maar beheersbaar racket is, zodat je kunt genieten van een geweldige stoot, maar ook van geweldige sensaties bij het slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het gemakkelijker is om mee te spelen, kun je binnenkort je beste foto's uit de Metalbone Lite halen. Bovendien is de esthetiek in zwarte en rode details het meest spectaculair: ze zullen bang voor je zijn net als ze je zien!

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor mannen en vrouwen, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten