Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rugzak Adidas ProTour Limoen
  • Rugzak Adidas ProTour Limoen
  • Rugzak Adidas ProTour Limoen

Rugzak Adidas ProTour Limoen

PVP: € 63,00
€ 54,95
-13% Adidas Padel
Adidas ProTour Rugzak Lime | Koop de Adidas padelrugzak in het geel, een tas waarmee je net genoeg naar je wedstrijden kunt vervoeren, georganiseerd, comfortabel en in goede staat

Kleine gele Adidas ProTour Padel Rugzak

Neem al je spullen mee van de ene naar de andere plek met de nieuwe collectie Adidas rugzakken 2022. Ontdek de Adidas Pro Tour padelrugzak in limoengeel, perfect voor sporters die op zoek zijn naar iets kleins maar toch dingen comfortabel willen houden en tegelijkertijd een mooi en modern ontwerp.

Wat betreft de manier om het te vervoeren, het heeft drie handvatten, twee om het op de rug te dragen die ook gewatteerd zijn en een ander om het als tas te dragen. Het heeft twee grote vakken, een voor de rackets en een andere voor andere materialen en nog twee aan de zijkanten en aan de voorkant om persoonlijke spullen zoals sleutels of mobiel op te bergen.

Adidas ProTour gele tas, kenmerken

  • De Adidas Pro Tour Rugzak Lime meet ongeveer 48 x 14 x 31 cm.
  • Twee gevoerde handgrepen om de rug te beschermen tegen het gewicht.
  • Speciaal vak voor degene met de meest beschermde padel racket.
  • Twee kleine zijvakken om allerlei kleinere accessoires in op te bergen.
  • Geweldige kwaliteit in de gebruikte materialen, dus het biedt een grote duurzaamheid.
  • Zwart design met gele details, zoals de nieuwe Adipower 3.1
  • Inbegrepen in de Adidas Padel 2022 tassencollectie.

Voor wie is het? Het is perfect voor mensen die weinig materiaal bij zich hebben tijdens het trainen en die iets kleins pro gebruiken zonder comfort en ruimte op te geven om accessoires op te bergen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want naast het beschermen van al je materialen en padel racket, is hij ontworpen in het zwart met details in een opvallend limoengeel. Het is zonder twijfel een combinatie die de aandacht zal trekken van iedereen die het ziet.

Lees meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit als professionele spelers met Adidas Padel, een bedrijf dat Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz kleedt. Zonder twijfel het beste voorbeeld van kwaliteit in al zijn producten. Vind ze leuk en ervaar de beste sensaties op het veld met de nieuwe padelcatalogus voor 2022.

Ontdek het brede assortiment padelpadel rackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires tegen de beste prijs. U zult degene vinden die het beste bij uw behoeften past, aangezien adidas een geavanceerd assortiment, een gemiddeld assortiment en een eerste assortiment heeft om alle doelgroepen tevreden te stellen. Zoek het zelf uit!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten