Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padel Tassen Adidas Multigame wit groen
  • Padel Tassen Adidas Multigame wit groen
  • Padel Tassen Adidas Multigame wit groen

Padel Tassen Adidas Multigame wit groen

PVP: € 95,00
€ 52,95
-45% Adidas Padel
Adidas Multigame Wit Groen padel racketas | Koop een van de nieuwe padeltassen van het merk Adidas in het wit met groene details, perfect om hem als rugzak te dragen als we trainen

Padel Tassen Adidas Multigame wit en groen

Kies uit een breed scala aan padel-tassen in de nieuwe Adidas 2022-collectie. Koop de nieuwe Multigame-padeltas in wit en groen, essentieel als we onze materialen comfortabel van de ene plaats naar de andere willen vervoeren.

Wat de ruimte betreft, heeft het 2 zijvakken met thermische bescherming voor de padels en nog twee in het midden die van elkaar zijn gescheiden om ballen, persoonlijke bezittingen en andere padelaccessoires op te bergen. Om het te vervoeren, kunnen we het handvat aan de bovenkant gebruiken om het met de hand te dragen of de twee die zich aan de achterkant bevinden om het als een rugzak te dragen.

Adidas Multigame witte en groene tas, kenmerken

  • Draag de Adidas Multigame wit groen als rugzak dankzij de handvatten aan de achterkant.
  • Van brede afmetingen, voor wie beladen is.
  • Het heeft 2 zijkanten voor mesjes, een compartiment voor schoenen en andere kleinere.
  • Thermotechnologie in de zijvakken om de padelrackets in goede staat te houden.
  • Gemaakt van 100% polyester.
  • Wit design met groene lijnen naast waterdichte materialen.
  • Nieuwe collectie Adidas 2022 padeltassen.

Voor wie is het? Voor mensen die al hun spullen overzichtelijk willen opbergen en twee beschermde rackets willen vervoeren dankzij het thermosysteem. Evenzo gaat het dankzij de gebruikte stoffen lang mee en behoudt het zijn oorspronkelijke kwaliteit.

Waarom zal je het leuk vinden? Want naast dat je je materialen goed beschermd draagt, kun je een heel ander design dragen dan we gewend zijn. Dit seizoen keert het terug in het wit met details zoals het logo en de lijnen in groen, een zeer innovatieve en moderne combinatie.

Lees meer over het merk ADIDAS

Breng je volledige potentieel naar voren met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede assortiment aan competitieve producten aangepast aan alle soorten spelers en soorten spellen. U vindt padel padel rackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires tegen de beste prijs.

Professionele spelers zoals Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op de baan, want de padel rackets hebben de beste technologieën en ontwerpen.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten