Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Adidas Control Wit Blauw
  • Padeltas Adidas Control Wit Blauw
  • Padeltas Adidas Control Wit Blauw

Padeltas Adidas Control Wit Blauw

PVP: € 40,00
€ 35,95
-11% Adidas Padel
Kleine Adidas Control witte padeltas | Houd je materiaal georganiseerd in de kleine Adidas-Padel Tassen, een praktische tas voor degenen die net genoeg dragen en niet van grote rugzakken houden

Kleine Adidas Control witte en blauwe Padeltas

Wij maken het u gemakkelijk om uw apparatuur te vernieuwen met kwaliteitsproducten tegen de beste prijs. Ontdek de Control padeltas in het wit, de kleinste in de Adidas 2022-collectie, dus we raden hem aan voor spelers die meestal weinig materiaal meenemen.

Je kunt hem als rugzak op je rug dragen dankzij de verstelbare handvatten of als handtas met zijn superieure grip. Het verdeelt zijn ruimte in een groot centraal compartiment, een ander zijcompartiment voor 1 of 2 padel rackets en een kleiner vak om de sleutels op te bergen.

Adidas Control tas in marineblauw en wit, kenmerken

  • Optie om de Adidas Control White om te toveren tot rugzak en op je rug te dragen.
  • Constructie met hoogwaardige materialen en versterkte naden.
  • Twee grote vakken, één aan de zijkant en één in het midden.
  • Berg 1 of 2 padel rackets aan de zijkant op.
  • Zeer comfortabel als je hem op je rug draagt dankzij de gewatteerde banden.
  • Nieuwe collectie Adidas Padel 2022 kleine tassen.

Voor wie is het? Het is meer gericht op atleten die weinig materiaal gebruiken, die meestal gewoon het racket, wat kleding en schoenen meenemen voor hun wedstrijden. Daarom hebben ze een kleinere tas nodig die geen belemmering vormt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat er zeer resistente materialen zijn gebruikt en de handvatten zijn opgevuld om schouderklachten te voorkomen. Om af te sluiten, presenteert het een marineblauw ontwerp met een wit logo dat zowel jongens als meisjes leuk zal vinden.

Lees meer over het merk ADIDAS

Breng je volledige potentieel naar voren met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede assortiment aan competitieve producten aangepast aan alle soorten spelers en soorten spellen. U vindt padelrackets, kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers zoals Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op de baan, want de padel rackets hebben de beste technologieën en ontwerpen.

Onze beste producten