Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Chaqueta Adidas Core18 PES Rojo
  • Chaqueta Adidas Core18 PES Rojo

Adidas Core18 PES rood jack

PVP: € 23,00
€ 15,95
-31% Adidas Padel
Padeljack Adidas Core18 PES Rood | Laat je niet eens tegenhouden door de kou als je gaat trainen met het nieuwe Adidas-jack met capuchon, een kledingstuk dat is ontworpen met een zak om ballen in op te bergen
Selecteer grootte
  • M Niet beschikbaar
Selecteer grootte
Selecteer grootte
  • M Niet beschikbaar

Adidas Core18 PES rood sweatshirt

Maak je klaar voor de kou met de Adidas-jassencollectie. Ontdek het Core18 PES padeljack in rood, een sweatshirt ontworpen met technische materialen zoals polyester die helpen bij het transpireren van zweet zodat het zich niet ophoopt en een ongemakkelijk gevoel geeft.

Aan de andere kant heeft het twee zeer grote zakken aan de zijkanten waarin je je mobiele telefoon, sleutels, padelaccessoires ... kunt opbergen die je kunt beschermen dankzij het feit dat ze ritssluitingen hebben. Voor het ontwerp is de kleur rood gebruikt met details zoals het logo in het wit.

Adidas Core18 jas rood, kenmerken

  • De rode Adidas Core18 PES heeft twee vakken om accessoires in op te bergen
  • Polyester constructie voor duurzaamheid.
  • Bestand tegen intensief gebruik.
  • Elastische manchetten en taille voor een betere pasvorm op het lichaam
  • Het houdt je op een stabiele temperatuur zodat je het niet koud of warm krijgt.
  • Collectie Adidas Padel jassen.

Voor wie is het? Aan de spelers die willen opwarmen voor de training of die willen trainen met een jas die niet zwaar is of die je bewegingen hindert tijdens het spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het vanaf het begin leuk vinden vanwege het rode ontwerp met witte details, een perfecte combinatie om te dragen met elke broek of zelfs met jeans om meer casual te gaan.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen. Sinds 2016 begint dat producten voor padel te produceren die het hele publiek hebben veroverd. En het is dat ze een complete collectie padelrackets, padelschoenen , palettero's en kleding hebben voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Het is een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas Padel.

Features Speler: Man
Onze beste producten