Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pantalon Adidas Core18 TR Azul Marino
  • Pantalon Adidas Core18 TR Azul Marino

Adidas Core18 TR marineblauwe broek

PVP: € 20,00
€ 15,95
-21% Adidas Padel
Adidas Core18 TR Marineblauwe padelbroek | Maximaal comfort op de baan met deze Adidas shorts. gemaakt met technische en ademende vezels om je de beste prestaties te bieden terwijl je speelt
Selecteer grootte
  • M Niet beschikbaar
Selecteer grootte
Selecteer grootte
  • M Niet beschikbaar

Korte Adidas Core18 TR Marineblauw

Trek ieders aandacht met de Adidas herenkledingcollectie. Je kunt nu de Core18 padelbroek in marineblauw kopen, een kledingstuk dat is gemaakt met polyester om het meer comfort en kwaliteit te geven zonder een zeer goede pasvorm aan het lichaam te verwaarlozen.

Met betrekking tot transpiratie is het Climalite-systeem gebruikt, dat helpt het lichaam droog te houden dankzij het feit dat het zweet snel absorbeert en verdrijft. Het heeft ook een grote duurzaamheid tegen intensief gebruik of wassen zonder zijn oorspronkelijke kwaliteit te verliezen.

Adidas Core18 marineblauwe broek, kenmerken

  • Climalite-technologie die zweet helpt transpireren in de Adidas Core18 TR Navy Blue.
  • Het past zich aan het lichaam aan, maar zonder bewegingen aan te spannen of te belemmeren.
  • Binnenste mesh voor comfort wanneer je beweegt
  • Het voert zweet af zodat het zich niet ophoopt waardoor er vocht ontstaat.
  • Verliest geen kwaliteit, zelfs niet bij gebruik
  • Adidas herenkleding catalogus.

Voor wie is het? Naar onze mening is het een zeer goede optie voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteitskleding die is ontworpen met atleten in het achterHead om hen meer comfort te geven tijdens het bewegen en kwaliteit.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast het kopen van een kwaliteitskledingstuk, kun je ook een marineblauw dessin met witte details dragen, een essentiële kleur die niet mag ontbreken in je kledingcollectie.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen. Sinds 2016 begint dat producten voor padel te produceren die het hele publiek hebben veroverd. En het is dat ze een complete collectie padelrackets, schoenen, padeltassen en kleding hebben voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Het is een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas Padel.

Features Speler: Man
Onze beste producten