Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Cube Overgrip Adidas Tacky 45 units wit microgeperforeerd
  • Cube Overgrip Adidas Tacky 45 units wit microgeperforeerd

Cube Overgrip Adidas Tacky 45 units wit microgeperforeerd

PVP: € 77,00
€ 49,95
-36% Adidas Padel
Overgrip padel kubus Adidas Tacky 45 stuks microgeperforeerd wit | Vergeet de hele tijd overgrips te kopen met deze emmer van 45 eenheden van Adidas, ze zijn ook micro-geperforeerd voor een betere pasvorm aan de hand

Cube Overgrip Adidas Tacky 45 witte microgeperforeerde units

Speel comfortabel dankzij de nieuwe Adidas 2022 padel overgrips-emmer, die in 45 eenheden wordt geleverd. Dit accessoire helpt je om het racket beter vast te houden, vooral in tijden dat het warm is en je hand meer zweet, waardoor het moeilijker is om comfortabel af te stellen.

Ze zijn ontworpen in het wit en helpen je niet alleen om beter te spelen, ze zijn ook verantwoordelijk voor het absorberen van al het zweet uit je hand, zodat het geen probleem is. In de doos zitten in totaal 45 eenheden, allemaal met een zeer zachte aanraking dankzij hun fabricage met polyurethaan, wat ze ook een grote weerstand geeft.

Adidas cubo 45 micro geperforeerde overgrips, kenmerken

  • Trommel van micro geperforeerde Adidas overgrips waarin 45 stuks komen.
  • Ze helpen het zweet van de handen op te nemen, zodat het racket niet uit de handen glijdt.
  • Ontwerp met microperforaties die helpen voorkomen dat zweet zich ophoopt.
  • Afmetingen 100 cm x 2,5 cm x 0,75 mm.
  • Ze zijn van de beste kwaliteit waardoor je ze lang kunt gebruiken.
  • Nieuwe Adidas 2022 padelaccessoires.

Voor wie is het? Het is een goede optie voor atleten die zelfs in de zomer trainen, wanneer het erg moeilijk is om het racket goed vast te houden, omdat het dankzij het zweet voortdurend uit de handen glijdt.

Waarom zal je het leuk vinden? Want naast comfortabel spelen kun je witte overgrips dragen, perfect te combineren met elk type racket. Ze zijn ook heel gemakkelijk aan te brengen, dus het duurt niet lang.

Lees meer over het merk ADIDAS

Breng je volledige potentieel naar voren met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede assortiment aan competitieve producten aangepast aan alle soorten spelers en soorten spellen. U vindt padelrackets, kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers zoals Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op de baan, want de padel rackets hebben de beste technologieën en ontwerpen.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten