Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
polsbandjes Adidas Tennis S Bright Cyaan Zwart
  • polsbandjes Adidas Tennis S Bright Cyaan Zwart

polsbandjes Adidas Tennis S Bright Cyaan Zwart

PVP: € 11,00
€ 9,95
-10% Adidas Padel
Padel polsbandjes Adidas Tennis S Bright Cyan Black | Speel padel terwijl je het zweet gemakkelijk van je gezicht veegt met de nieuwe tennispolsbandjes in klein formaat uit de Adidas-accessoirescollectie

Adidas Tennis S Bright cyaan zwarte korte polsbandjes

Je hebt al de nieuwe collectie Adidas 2022-accessoires beschikbaar waar je jezelf kunt uitrusten zoals de professionals. Koop de Tennis S padelpolsbandjes in blauw en kortere maat, een product dat u alleen het beste zult zien dankzij het feit dat het een goed ademend vermogen biedt en helpt bij het afvoeren van zweet.

Voor de bereiding zijn gerecyclede materialen gebruikt, waaronder polyester, wat het een hogere kwaliteit geeft in vergelijking met intensief gebruik of met wassen. Het is ook een zeer elastisch kledingstuk waarmee u alle bewegingen comfortabel kunt uitvoeren.

Adidas Tennis S blauwe korte polsbandjes, kenmerken

  • De Adidas Tennis S Bright Cyan Black is ontworpen in een klein formaat.
  • Verkocht in verpakkingen van twee en in verschillende maten.
  • Ze helpen om zweet van het gezicht te verwijderen en voorkomen dat het van de armen naar de handen gaat.
  • Ze helpen ook blessures te voorkomen door het gebied warm te houden.
  • Blauw en zwart ontwerp.
  • Verzameling accessoires om Adidas 2022 padel te spelen.

Voor wie is het? We raden het aan aan mensen die net uit een blessure zijn gekomen, omdat het helpt om het gebied warm te houden en te voorkomen dat je slechte bewegingen maakt waarmee je nog een blessure zou kunnen oplopen.

Waarom zal je het leuk vinden? Ze zullen zeer comfortabel voor u zijn, omdat de combinatie van stoffen ze zacht en elastisch maakt. Ook zijn ze ontworpen in blauw met zwarte details, een opvallende maar mooie combinatie die je bij je kleding kunt dragen.

Lees meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten en hoge concurrentie met Adidas Sport, een merk van erkend prestige in de sportwereld. Onder All for Padel heeft het Duitse bedrijf een complete collectie padel rackets, schoenen en accessoires gelanceerd die aan de behoeften van het meest veeleisende publiek kunnen voldoen.

Spelers van het formaat van Ale Galán, Seba Nerone of Martita Ortega vertegenwoordigen het Duitse merk bijvoorbeeld op alle circuits van de World Padel Tour. Waar wacht je op!

Features Jaar: 2022
Onze beste producten