Muñequeras Dunlop Blancas
  • Muñequeras Dunlop Blancas

Witte Dunlop-polsbandjes

PVP: € 7,00
€ 5,95
-16% Dunlop Padel
Witte Dunlop padel polsbandjes | Vergeet het gebruik van een handdoek tijdens de training met de nieuwe polsbandjes van het merk Dunlop, perfect om snel zweet van het gezicht te verwijderen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Korte witte Dunlop polsbandjes

Nog een jaar komt de Adidas padel 2022-collectie. Deze keer verrast het ons met ongelooflijke padelpolsbandjes die perfect zijn om het zweet van ons gezicht te verwijderen terwijl we spelen en ons niet te hinderen.

Voor de vervaardiging is 80% katoen en 20% spandex gebruikt, wat het een geweldige kwaliteit geeft zonder de elasticiteit te verliezen, zodat ze heel gemakkelijk aan en uit kunnen worden getrokken. Ze zijn ook ontworpen in wit met het detail van het merklogo in zwart, twee basiskleuren die heel gemakkelijk te combineren zijn.

Korte witte Dunlop polsbandjes, kenmerken

  • Dunlop White polsbandjes zijn klein van formaat.
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van twee eenheden, één voor elke hand.
  • Technische materialen die bestand zijn tegen continu gebruik en wassen.
  • Ze absorberen zweet van het voorHead en de armen.
  • Ze helpen slechte posities te vermijden terwijl we spelen om geen blessures te veroorzaken.
  • Inbegrepen in de Dunlop Pádel 2022 accessoirecollectie.

Voor wie is het? Voor spelers die tijdens het spelen niet afhankelijk willen zijn van een handdoek omdat het erg oncomfortabel is en ze liever de polsbandjes bij de hand hebben om het zweet snel af te vegen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat we ons niet alleen helpen het zweet weg te houden, maar ook een zwart-wit ontwerp dragen, een zeer gemakkelijke combinatie om te dragen met onze padel rackets en kleding.

Lees meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Sport een van de favoriete merken van atleten is. We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage in de padel-sector kan niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires.

Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Willy Lahoz enkele van de professionele spelers zijn die het merk vertegenwoordigen.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten