Wristband Bidi Badu Lil Move zalm
  • Wristband Bidi Badu Lil Move zalm

Wristband Bidi Badu Lil Move zalm

PVP: € 14,95
€ 9,95
-34% Bidi Badu
Wristband Pak 2 Bidi Badu Lil Move zalmkleurige | Koop de nieuwe polsband om padel te spelen Bidi Badu Lil Move zalmkleur voor de beste prijs, ze bieden geweldige ondersteuning en een perfecte pasvorm
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 4 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Wristband Bidi Badu Lil Move zalmkleurige

Vind de beste accessoires om padel tennis te spelen in onze online winkel.We hebben alle merken! Ontvang in verpakkingen van 2 stuks de zalmkleurige padelpolsbandjes Lil Move, gemaakt van kwaliteitsstoffen en met een prachtig design van de firma Bidi Badu 2023.

Dus ze combineren katoen met latex, bieden een losse pasvorm en zijn extreem comfortabel. Hun ontwerp is korter, dus ze bieden een goede ondersteuning van de gewrichten zonder de beweging te beperken. Tot slot verzekeren we u dat ze zeer goed bestand zijn tegen continu gebruik, zodat ze hun oorspronkelijke kwaliteit niet verliezen.

Wristband Bidi Badu Lil Move korte in zalmkleur, karakteristiek

  • Je kunt de Bidi Badu Lil Move zalm in andere kleuren en maten krijgen.
  • Ze absorberen zweet van het gezicht en de armen.
  • Verkrijgbaar in een verpakking van twee stuks.
  • Ze combineren 85% katoen en 15% latex.
  • Als ze eenmaal zijn aangebracht, veroorzaken ze geen ongemak, omdat ze erg zacht zijn.
  • Bidi Badu accessoires catalogus voor dames 2023.

Voor wie is het? Meer gericht op meisjes vanwege hun esthetiek, degenen die zweten willen bestrijden sinds de nieuwe Bidi Badú korte polsbandjes een hoog absorptievermogen bieden om te voorkomen dat zweet de handen bereikt of langs het gezicht valt.

Waarom zal je het leuk vinden? PA begint essentieel te worden op de heetste dagen, ze zullen ook essentieel zijn vanwege hun mooie ontwerp. Bij deze gelegenheid combineren ze een zalmkleur met het witte merklogo en zien ze er spectaculair uit tijdens het dragen!

Lees meer over het merk Bidi Badu

Ontdek het nieuwe Duitse sportkledingmerk Bidi Badu, dat een groot aantal kledingstukken heeft om sporten zoals tennis of padel te beoefenen. Hun kleding is vervaardigd met de hoogste kwaliteit om je stoffen te geven die weerstand bieden terwijl je comfortabel kunt spelen.

Daarnaast kenmerken zijn ontwerpen zich door het meest opvallend te zijn omdat ze geïnspireerd zijn door de Afrikaanse levensstijl en zijn meer ontspannen mentaliteit, dit is zeer aanwezig in al zijn kleding. Je kunt nu in onze padelwinkel de nieuwe collectie kleding voor zowel dames als heren van het merk Bidi Badu vinden, je zult er dol op zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten