Wristbands Bidi Badu Lil Move witte
  • Wristbands Bidi Badu Lil Move witte

Wristbands Bidi Badu Lil Move witte

PVP: € 14,95
€ 9,95
-34% Bidi Badu
Wristbands Bidi Badu Lil Move wit kort | Geen last meer van polsblessures dankzij de nieuwe Lil Move padelpolsbandjes in het wit en het logo van het merk Bidi Badu in het zwart
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Wristbands padel Bidi Badu Lil Move witte

Voor de meest ongeduldigen hebben we al de volledige catalogus van Bidi Badú 2023 voor padel beschikbaar. Naast kleding biedt het ook een breed scala aan accessoires, zoals de witte Lil Move padelpolsband, perfect om het zweet van ons gezicht te verwijderen terwijl we spelen.

Voor de fabricage zijn katoen en latex gebruikt, dus ze zijn elastisch en bieden ook een groot absorptievermogen, zodat ze voorkomen dat vocht uit de armen of handen je op het beslissende punt parten speelt. Ze behouden ook hun eigenschappen bij gebruik en wassen.

Wristbands Bidi Badu Lil Move Witte korte Functies

  • De witte Bidi Badu Lil Move polsbandjes vallen kleiner uit.
  • Je hebt er een voor elke hand, aangezien er 2 in elk pakket zitten.
  • Technische en resistente materialen om na verloop van tijd geen eigenschappen te verliezen.
  • Ze absorberen overtollig zweten zodat je er geen last van hebt.
  • Het houdt het gewricht beschermd en voorkomt zo blessures.
  • Opgenomen in de Bidi Badu Pádel 2023 accessoirecollectie.

Voor wie is het? Voor atleten die op zoek zijn naar meer polssteun, ofwel omdat ze uit een blessure komen of gewoon om ongemak te voorkomen, omdat de Bidi Badú-polsbandjes de warmte in het gebied houden en slechte gebaren bij het slaan voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want we hebben ze niet alleen in het wit met een zwart logo, maar je kunt ze ook in allerlei kleuren krijgen. Jij beslist welke je het beste gebruikt in elk van je wedstrijden!

Lees meer over het merk Bidi Badu

Ontdek het nieuwe Duitse sportkledingmerk Bidi Badu, dat een groot aantal kledingstukken heeft om sporten zoals tennis of padel te beoefenen. Hun kleding is vervaardigd met de hoogste kwaliteit om je stoffen te geven die weerstand bieden terwijl je comfortabel kunt spelen.

Daarnaast kenmerken zijn ontwerpen zich door het meest opvallend te zijn omdat ze geïnspireerd zijn door de Afrikaanse levensstijl en zijn meer ontspannen mentaliteit, dit is zeer aanwezig in al zijn kleding. Je kunt nu in onze padelwinkel de nieuwe collectie kleding voor zowel dames als heren van het merk Bidi Badu vinden, je zult er dol op zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten