Wristbands Bidi Badu Lil Move marineblauw
  • Wristbands Bidi Badu Lil Move marineblauw

Wristbands Bidi Badu Lil Move marineblauw

PVP: € 14,95
€ 9,95
-34% Bidi Badu
Wristbands Bidi Badu Lil Move blauwe korte | Laat je niet beperken door zweet met de nieuwe Bidi Badu korte polsbandjes in marineblauw, een accessoire dat is ontworpen om overtollig vocht in de armen te absorberen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 23 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Wristbands padel Bidi Badu Lil Move in marineblauw

Als je een accessoire nodig hebt om padel te spelen, vind je die in onze gespecialiseerde online winkel. Koop de marineblauwe padelband Lil Move, een van de nieuwigheden in de catalogus van Bidi Badu 2023. Hij wordt verkocht in verpakkingen van 2 stuks en is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren.

Het valt niet op door zijn grote formaat, eerder door korte, maar zijn materialen bieden een groot absorptievermogen. Het combineert dus katoen met latex om zowel een losse pasvorm als een lange levensduur te bereiken. Tot slot denken we dat ze geschikt zijn voor het beoefenen van elke vorm van sport.

Wristbands Bidi Badu Lil Move korte donkerblauwe kenmerken

  • Ze zijn korter van formaat, maar de Bidi Badu Lil Move in marineblauw biedt een groot absorptievermogen.
  • Pakket met 2 stuks.
  • Het materiaal verliest geen eigenschappen.
  • In marineblauw en wit logo.
  • Ze voorkomen mogelijke verwondingen of slechte gebaren.
  • Nieuwe collectie Bidi Badu Padel 2023 accessoires.

Voor wie is het? We raden het aan aan alle spelers die op zoek zijn naar een kortere polsband tijdens het sporten, een die goede ondersteuning biedt, maar bovenal een die bestand is tegen intensief gebruik en helpt bij het drogen van zweet van het gezicht en de armen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van materialen trekken ze niet strak als ze eenmaal zijn aangetrokken, waardoor je een perfecte pasvorm zult merken. U zult ook genieten van het elegante ontwerp in marineblauw met een wit logo, hoewel we ze ook in andere kleuren beschikbaar hebben.

Lees meer over het merk Bidi Badu

Ontdek het nieuwe Duitse sportkledingmerk Bidi Badu, dat een groot aantal kledingstukken heeft om sporten zoals tennis of padel te beoefenen. Hun kleding is vervaardigd met de hoogste kwaliteit om je stoffen te geven die weerstand bieden terwijl je comfortabel kunt spelen.

Daarnaast kenmerken zijn ontwerpen zich door het meest opvallend te zijn omdat ze geïnspireerd zijn door de Afrikaanse levensstijl en zijn meer ontspannen mentaliteit, dit is zeer aanwezig in al zijn kleding. Je kunt nu in onze padelwinkel de nieuwe collectie kleding voor zowel dames als heren van het merk Bidi Badu vinden, je zult er dol op zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten