Muñequera Nox Blanca logo Azul
  • Muñequera Nox Blanca logo Azul

Nox Wit polsbandje met Blauw logo

€ 6,95
Nox
Witte Nox polsbandjes met blauw logo | Goede ondersteuning en vochtopname met deze Nox polsbandjes om padel tennis te spelen, een accessoire dat bij gebruik geen eigenschappen verliest
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Polsbandjes voor padel Nox Wit en Blauw

Voorkom dat zweet je parten speelt met de witte padelpolsbandjes met marineblauw logo uit de accessoirecatalogus van Nox Padel 2021. Het biedt goede ondersteuning en voorkomt dat zweetdruppels op je handen en armen terechtkomen

Het zijn grote Nox-polsbandjes, waarbij verschillende soorten vezels zijn gecombineerd om de beste balans tussen lichtheid, zachtheid en comfort te bereiken. Bovendien verliezen ze geen eigendommen bij gebruik en helpen ze ons mogelijke blessures of ongemakken tijdens de wedstrijd te voorkomen.

Witte polsbandjes met marineblauw logo, kenmerken

  • Grote maat van de Nox polsbandjes in wit met blauw logo.
  • Ze helpen je het zweet op je voorHead en armen te drogen.
  • Ze beschermen het gewricht tegen pijn of slechte gebaren.
  • Gemaakt met een combinatie van klassieke en elastische materialen.
  • Te koop in verpakkingen van 2 stuks.
  • Nieuwe Nox accessoires voor padel 2021.

Voor wie is het? Voor elke speler die overtollig vocht in de armen wil verwijderen, aangezien het grote polsbandjes zijn met een groot absorptievermogen die zweet op afstand houden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de stoffen zacht zijn, veroorzaakt het geen ongemak als het eenmaal is aangetrokken. Ze presenteren ook een zeer elegant ontwerp dankzij de witte kleurencombinatie met het logo van het merk geborduurd in marineblauw.

Lees meer over het merk NOX

Kom naar het Nox Sport-team, u vindt kwaliteitsproducten die zijn aangepast aan alle doelgroepen. Dit seizoen presenteert een brede collectie padelrackets, kleding, racketas en accessoires, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past.

Bovendien heeft het bedrijf veel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de zusjes Alayeto, de zogenaamde team nox... En het is niet voor minder, want elk jaar introduceert het nieuwe materialen en technologieën zodat u maximaal presteert.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten