Muñequera Nox Roja logo Blanco 2019
  • Muñequera Nox Roja logo Blanco 2019

Rode polsband met wit logo 2019

PVP: € 7,00
€ 6,95
-1% Nox
Koop de rode padelpolsbandjes met het witte geborduurde logo, een Nox-accessoire dat overtollig vocht tegenhoudt en het gewricht ondersteunt
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 4 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Rode polsband met wit logo 2019

Vind de accessoires die het publiek de voorkeur geeft tegen de beste prijs in onze rubriek. Koop de padelpolsbandjes in rood en wit logo van Nox 2019, ideaal om zweten op armen en gezicht te voorkomen.

De samenstelling met elastische stof zorgt voor de pasvorm die je nodig hebt. Bovendien zijn er zeer resistente vezels gebruikt bij de vervaardiging ervan, zodat u ze intensief kunt gebruiken, bestand tegen het verstrijken van de tijd en wassen in goede staat.

Rode polsbandjes met wit logo, analyse

  • De nox in rood en wit logo 2019 zijn groot van formaat.
  • Te koop in blister van 2 stuks en in verschillende kleuren.
  • Samenstelling in katoen, nylon en polyester.
  • Uitstekend absorptievermogen met het balance fresh systeem.
  • Grote duurzaamheid en weerstand.
  • Verkrijgbaar in de Nox Padel 2019-accessoirescatalogus.

Voor wie is het? Voor jongens en meisjes die regelmatig trainen en zichzelf willen beschermen tegen zweet op armen en handen. We raden ze ook aan voor spelers die terugkomen van een polsblessure, omdat ze de warmte binnen houden en het gebied ondersteunen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een accessoire van hoge kwaliteit is voor een goede prijs. Daarnaast hebben ze een zeer opvallend rood design en een contrasterend geborduurd logo, alleen voor de meest gedurfde!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van al het Nox Padel-nieuws voor de beste prijs en rust jezelf uit met producten van topkwaliteit. Spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van degenen die deel uitmaken van zijn team.

Vind ze leuk en vind je beste bondgenoot in hun nieuwe collectie padel, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires om op je best te presteren. En het is dat het bedrijf zijn beste technologieën en materialen in elk van zijn producten implementeert.

Features Jaar: 2019
Onze beste producten