Muñequeras Nox Blancas Logo Rojo
  • Muñequeras Nox Blancas Logo Rojo

Nox Witte Polsbandjes Rood Logo

PVP: € 7,00
€ 6,95
-1% Nox
Witte en rode polsbandjes | Bestrijd de vochtigheid met deze Nox padelpolsbandjes, een kwaliteitsaccessoire dat het gewricht ondersteunt en voorkomt dat zweet tijdens het spel in de weg zit
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Witte Nox padelpolsbandjes met wit logo

Kies de beste accessoires om padel tennis te spelen in onze online winkel. Koop de padelpolsbandjes in wit en rood logo uit de nieuwste collectie van Nox Padel 2021. Dankzij hun combinatie van materialen zijn ze het meest resistent en zitten ze losjes.

Ze bieden ook een hoog absorptievermogen, waardoor zweetdruppels op afstand worden gehouden. Zo heb je een droge en stevige grip op je padelracket. Bovendien zijn ze bestand tegen het verstrijken van de tijd en wassen in goede staat, altijd perfect om te spelen!

Witte polsbandjes met rood logo, kenmerken

  • De witte nox met rood logo zijn gemaakt van katoen, polyester en nylon.
  • Te koop in verpakkingen van 2 stuks.
  • Ze nemen overtollig vocht op.
  • Breed en lang.
  • Ze blijven in goede staat voor meer games.
  • Nieuwe accessoires om padel Nox 2020 te spelen.

Voor wie is het? Gericht op elke atleet die naast het tegengaan van zweten ook het gewricht ondersteund wil houden, aangezien de nox polsbandjes door hun afmetingen en grootte een goede absorptie bieden.

Waarom zal je het leuk vinden? Want hiermee kun je het zweet op je gezicht en armen drogen, waardoor het je niet hindert tijdens het spel. Daarnaast combineren ze in deze nieuwe editie de kleur wit met het in rood geborduurde logo, heel gaaf!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van al het Nox Padel-nieuws voor de beste prijs en rust jezelf uit met producten van topkwaliteit. Spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van degenen die deel uitmaken van zijn team.

Vind ze leuk en vind je beste bondgenoot in hun nieuwe collectie padel, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires om op je best te presteren. En het is dat het bedrijf zijn beste technologieën en materialen in elk van zijn producten implementeert.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten