Polsbandje Adidas L blauw grijs
  • Polsbandje Adidas L blauw grijs

Polsbandje Adidas L blauw grijs

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Adidas Padel
Adidas Wristband L lange polsbandjes blauw grijs | Dat zweet is geen probleem met de nieuwe Adidas Wristband L padelpolsbandjes die zijn ontworpen om je te helpen door zweet van het voorHead en de armen te absorberen
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 26 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

padel polsbandjes Adidas Polsband L blauw grijs

Laat niets je ervan weerhouden om te spelen met de nieuwe collectie accessoires van het merk Adidas, waar je een grote verscheidenheid aan accessoires kunt vinden om uit te kiezen. Een daarvan zijn de nieuwe Wristband-polsbandjes van het merk Adidas die zijn ontworpen in blauw met grijze details.

Dit accessoire is essentieel voor zeer warme tijden, omdat ze helpen het zweet van je voorHead te verwijderen terwijl je speelt en dat zweet van je armen naar je handen gaat. Ze zijn ook perfect voor mensen die uit een blessure komen, omdat ze helpen het gebied warm te houden.

Polsbandje lange polsbandjes in blauwe en grijze kleur, kenmerken

  • De Adidas Wristband L is ontworpen in een lange maat.
  • Ze helpen voorkomen dat je slechte zetten maakt tijdens het spelen.
  • Ze transpireren zweet om te voorkomen dat het zich ophoopt, waardoor een gevoel van vochtigheid ontstaat.
  • Grotere weerstand en duurzaamheid dankzij de fabricage met katoen.
  • Blauw kleurontwerp met grijze details.
  • Nieuwe collectie Adidas 2023 accessoires.

Voor wie is het? Aan al die mensen die overmatig zweten tijdens het spelen willen voorkomen, want met dit supplement voorkom je dat het zweet van de armen naar de handen gaat en dat het zweet van het gezicht je ogen stoort.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een essentiële aanvulling is om te spelen in de heetste maanden. Je zult het ook leuk vinden vanwege het blauwe ontwerp met het logo van het merk in grijs, een combinatie die voor jou ongetwijfeld het meest opvallend is om te slagen op het circuit.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten en hoge concurrentie met Adidas Sport, een merk met een erkend prestige in de sportwereld. Onder All for Padel heeft het Duitse bedrijf een complete collectie padelrackets, schoenen en accessoires gelanceerd die aan de behoeften van het meest veeleisende publiek kunnen voldoen.

Spelers met het formaat van Ale Galán, Seba Nerone of Martita Ortega vertegenwoordigen bijvoorbeeld het Duitse merk op alle banen van de World Padel Tour. Waar wacht je op!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten